sunnuntai 28. elokuuta 2016

ilmapalloista

Onko susta koskaan tuntunut siltä, että olisit ilmapallo? -Kuori, joka on puhallettu täyteen. Huono ilma saa aikaan räjähdyksen, liika aggressio rikkoo pinnan jo ennen alkujaan. Hyvä ilma nostaa sut kohti katon rajaa ja saa ihon kihelmöimään kutkuttavalla tavalla.

kaasumainen hymy ja heittäytyminen,
luovuttautuminen toisen tähden
Mut milloin käsitykset samasta asiasta kohtaa? Mikä saa kahden yhdeksi, tai vastakohtaisuudet samankaltaisuuksisti? Mielipidekysymyksistä on niin mahdottoman vaikeaa tulla lopputulokseen. Joskus voi erehtyä luulemaan, ettei kellään ole mielipidettä. Mutta sitten, kuin taikaiskusta,
kohoat.

KLiK

ja ilmavirta liikkuu syvin henkäyksin
Mut kuka puhaltaa? On kai tekninen mahdottomuus, että moni puhaltaisi samaa palloa samanaikaisesti. Siltähän se saattaa tuntua. Mut jos ensin yksi puhaltaa, sitten pitää suuaukosta lujasti kiinni sormilla ja varovasti passaa seuraavalle, niin toimenpide voi onnistua. Yhteistyö leijattaa taivaisiin. Kun et sinä pelkällä tahdonvoimalla itseäsi täytä. Niin voi uskotella, mutta paskapuhettahan se on. Myönnettäköön se jo heti alkuun. Jos olet taikuri, on tapaus toinen. Joku saattaa puhaltaa enemmän ilmaa keuhkoistaan, verrattuna hahmoon seuraavaan. Jono ei tarvitse jatkoa. Ilmanlaatu ratkaisee, tahdot saada enemmän parempaa. Eniten sitä hyvää, puhdasta hyvyyttä. Se tuoksuu loppukesän illoilta keinuissa ja pehmoisilta aamuilta raidallisissa lakanoissa.

Kaikkea ei aina kykene sanoin kuvaamaan. Jokaiselle ajatukselle ei löydy kirjallista ilmaisua, mikä on hassua ajatusten kuitenkin ollessa äänettömiä sanoja. Siksi on tärkeää luottaa oman kehon painoon, ja puhaltaa. Ja muistaa se, mitä mä olen puhunut käsien tärkeydestä.

Kädet, ne ottaa kii (jos välil tarvii päästä käymään maan kamaralla täyttökieroksella).

2 kommenttia :

Rakkauskirjeet & tappouhkaukset tänne siis,kiitos! ;)