keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

väreilyä

katua pitkin

maaliskuun värejäMikä on saavutetun tilan nimi? Vai voiko sitä pitää
millään tavalla saavutuksena? Päinvastaisuus sittenkin?se on sinussa kiinniKenestä se on kiinni?


Olen täynnä arvostusta,
tule hakemaan. Täältä sitä saa.

jokaisessa lyhtypylväässä,
tuntemattomien talojen seinissä,
oven raossa, hiekan jyvässä
matkan varrella

Sitä tapahtuu.

huomioonotto sitä odottamatta, sata herätys, kisabussi, historian havinaa, tekoripsiä, rintaneula, kylmä kahvi, taiteellinen, ylärivi, ruutujen sisällä kuviointia, kaunis taivas ja kaipuu

Sinä tiedät kaiken.


Kun puhutaan huonoista ideoista, alkaa räkätys suurenmoinen. Onhan niitä ollut, niitä tulee aina olemaan. Huvittavia sattumuksia ja once in a lifetime -hetkiä. Pöydällä on kukkakimppu, morsian riitelee siskonsa kanssa ja taustalla soi Beautiful disaster.

Aamuherätyksenä kutsu Kaivopuiston kylmyyteen. Istun eteisen matolla ja päästän suustani kolmattakymmenettäkertaa ne samat ihmetyksen äänteet. Kaksi kuperkeikkaan taaksepäin. Sitten naurahdan canvakselle.

punainen on väreilyn väriVaellukset sinetöivät vuosien takaiset tuoksut satojen kilometrien päästä kotikonnuille. Lehdistä leikataan sanoja pois kontekstista ja kahvilassa luvataan maalata. Ja niin ne vuodet vierivät ja paikkakunnat vaihtuvat, silti ihmiset pysyvät samoina statuksien muuttuessa.

"Tällaista voi tapahtua vain sun seurassa."

Pään kokoinen kahvi. Kantele soi korkeassa tilassa puheensorinan keskellä, lautapelit kertovat eläinkunnasta ja kuuntelemme tietämättämme samaa kappaletta samaan aikaan. Sano sinun sanomasi. Hetki siihen menee, että on tapahtunut se, mitä et hetki sitten osannut ajatella. Se on vastenmielistä. Kaksi sanaa oksettaa ja suljet television. Tiedät lukemisen olevan mahdottomuus, ja jalalla astumisen ovesta sisään kuvottavinta ikinä. Vielä äsken poistuminen oli sitä varten, että voi äkkiä palata takaisin.se pakahtuu

päättävyyden
taipuvuus

se puristuu

Näin unta toiveidesi toteutumisesta. Olit kääriytyneenä peittoon keskellä käytävää.
Kaikki paha oli pyyhitty elämästäsi pois. Ja kaikki oli niin turvallista,
ja turvattua. Näen ehkä keskivertoihmistä enemmän muistettavia unia, tarjolla kaikkea.
Jos olisin meedio, tämä maailma olisi niin kaunis, ettet uskokaan.

sydän

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Rakkauskirjeet & tappouhkaukset tänne siis,kiitos! ;)