maanantai 7. maaliskuuta 2016

pieni tyttö vs iso maailma

En voi uskoa, kuinka pitkään
olen ollut tällä kannalla.


tietämätön syyllisyyteen

Koska en ymmärrä päällekkäismerkityksiä, en osaa käsitellä __________. Miksei olla jo perillä? Eilen heräsin nukahtamiseen. Tänään ääneni ei irronnut. Huomenna en ole ollut missään yhtä kaukana yksin. Mitä __________? Olisiko mahdollista, että raiteet taipuisivatkin toiseen suuntaan?

Pitkin käytävää lojuu lohduttomuutta. Eikä kukaan mahdu nukkumaan
kahden penkin välissä.

vahva basso

Mitä muut ovat toisilleen,
on katkeruutta.

Aurinkoon tuijottaminen aiheuttaa vihreitä pilkkuja näkökentässä.

Muistatko?


kohti vaaraa

Pakkasasteet jäädyttävät mielenilmaukset patsaiksi paikoilleen. Ylöspäin kipuavat puurivistöt sumuttavat suhteellisuuden säröjen sinfoniaksi. Vaellettaisiin kaksi viikkoa harvoin sanoin. Olisi rauhaa, muun muassa.


täydellinen tanssi-ikkuna

Ei tahtoa pysyä aloillaan, tahto hypätä korkeammalle kuin koskaan aiemmin. Haluutko mukaan? Ravista, ravista, ravista. Ravista viis kertaa, sit pysäytä. Kolme vetoo, hetki lepoo. Toisto.

Ajan kuluminen tuntuu järjestelmällisesti sadalta vuodelta. Henkeäsalpaava on kaksiulotteinen sana. Ihoa nipistävät. Niiden tahtiin laskettavat palapelin palaset ovat viimeiaikoina saaneet uusia sisältöjä. Ehkä joskus lapsenakin ymmärsin hyvän päälle. Sisäistämisen ollessa tätä luokkaa ei ole enää malttia sanoa ei. Tai miksi edes pitäisi? ei niin

Karkumatkalla korvissa kohisee. Ymmärrys maailmasta ei ole lisääntynyt, mutta en sitä odottanutkaan. Tietääkö kukaan, mistä saa näteintä lahjapaperia?

do it

haluisin sanoa ___

Naapurit kuulostavat olevan kiireisiä. Tuttava sanoi minunkin siltä vaikuttavan. Kyllä mä aina välillä olenkin, mutta sillä ei ole mitään väliä. Se ei vaikuta mihinkään. Se ei ole mitään, vaikka ihmiset niin luulevat. Älä tee siitä johtopäätöksiä, kiire on kaikista vähäpätöisin asia elämässä. Tein siitä laulunkin. sekunteja, superlatiiveja, ehdottomuutta ja epäileviä substantiiveja

Tiedätkö mitkä alueet
lobotomia erottaa?

ja kun ilta
on yhtäkkiä
kello kuusi aamulla

sos


Murroksessa mikään ei riitä.

tuntuuks missään

Tikkaita saa kivuta jaksamattomuuteen asti, siksi perille pääsy on kortilla.
Yksi riittää. Sen yhden kerran kun pääset. Se riittää. 

aikuisuuden portilla taannutaan kolmevuotiaan tasolle

Tyhjänä sanoista,
täynnä toisille toisarvoisia tunnelmia.

varasta ja ryöstä


JUOKSE KII
OTA KII
SILMÄT KII

2 kommenttia :

Rakkauskirjeet & tappouhkaukset tänne siis,kiitos! ;)