keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

et sä voi tolleen lähtee


Sun ei tarvitse istua yksin, sut muistetaan, ja osaat kyllä tarvittaessa puhua englantia. Aamuöiset kadut näyttävät tuttuja kasvoja, saat kyllä kyydin kotiinkin. Aikainen herätys tuntuu pahalta, mutta muista mitä eilen koit. Sulla on töitä ja makaroonilaatikossa on paljon kuorta. Tuoksujen täyteinen kevätpäivä tuntuu iholla ja bassot kuulostaa paremmalta, kuin aikoihin. Ja vieressä laulettiin Ramonesia. Yön yli kestävien päiväuniesi maailmassa aurinko paistaa, mutta miten voikaan olla niin vaikeaa kirjoittaa, mitä kaikkea tahtoo listaan laittaa? Tsemppaa, tyyppi! Pienet ovat maailmassa murheet, kun keskittyy olennaisinpaan olemiseen. Ei mitään hätää.

I got a feeling inside of me
it's kind of strange like a stormy sea
I don't know why
I don't know why

"Onneksi tää viikko on kohta ohi..."
Mitä me aina venataan? Mitä kaikkien viikkojen takana on? Viikosta seuraavaan, aina tulee seuraava viikko. Mikä on se iänikuinen päämäärä? Vaikka mikään ei ole huonosti, silti seuraavassa viikossa on jotain, mitä odottaa?


Ja meri on niin kaunis, etten saa henkeä. Se kertoo olevansa vaarallinen, mutta mahdollisuuksia täynnä. Tiedättehän? Se sanoo: "Älä mene vielä nukkumaan?"

Kirjoitan tän kaiken päiväkirjaan, näette tän kaiken sitten.
Näette tän kaiken sitten, kun kuolen.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Rakkauskirjeet & tappouhkaukset tänne siis,kiitos! ;)