keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

01042015

Tänään ikkunani vetää ja mies juoksi junaan pinkki ukulele kädessä. Jokaiselle hymyilevälle bussikuskille pitäisi antaa mitali, tai vaikka kruunu.

Ennen historian koetta kertaaminen sujui Suomi-iskelmien tahtiin, ihan superia aikaisin aamusta. Meidän koulun maikat on neroja. Senkin suhteen, että terveystiedon ylppäreistä alustavien pisteiden mukaan napsahtaisi E... Eikä vissiin ollut edes aprillia. Sen verran rajoilla mennään, että M on luultavasti todennäköisempi. Siitäkään en kyllä todellakaan lähtisi valittamaan, jännityksellä venaillaan. Mutta kieltämättä, oon aika ylpeä itsestäni.


Pyörin kaupungilla. Kääntäessä pääni kassajonossa, Pinja ilmestyi eteeni ja Peppi tuli vastaan vastakkaisissa liukuportaissa. Pepin kanssa ollaan tunnettu noin koko elämämme, mutsit tutustuivat synnytysvalmennuksessa, jos en nyt ihan väärin muista. Anyway, ei olla törmätty kunnolla ihan todella pitkään aikaan. Ihana Emiliakin oli maisemissa, aika lensi ja oli jo suunnattava paikkaan ö. Kipaisin ensiapukoulutuksessa, liittyen lasten tapaturmien ensiapuun. Saarakin oli sattumalta pamahtanut samaan paikkaan! Kaksitoista tuntia koroilla tuntuu jalkapohjissa, mutta oikeastaan aika hyvä niin. Hauskoja törmäämisiä koko päivä, yksi suunniteltu ja monta suunnittelematonta.

Todisteeksi siitä, miten jännittävää elämäni on...
Ja kuten jokaisen hyvän bloggaajan kuuluu, esittelen nyt PÄIVÄN OSTOKSET!


Galleri 6-17,90€, Jamera
Open Road 6-26,30€, Jamera
pumpulipuikot-0,55€, K-Supermarket
Milka crispy yoghurt-3,05€, S-Market

Eikö olekin mahtavaa, kerrassaan! Ja vinkkejä kyseisiin tuotteisiin satelee! Koulukirjat toimii opiskelussa, pumpulipuikot siistimässä päin honkia menneitä meikkejä ja suklaa esim kaikessa. Päätin tällä kertaa kuitenkin palkita itseni herkkusuklaalla onnistumisten ja pienimuotoisen loman johdosta. Tiistaina seuraavan kerran skoleen, että tässähän nyt kerkeisi pistämään elämän ihan risaseks halutessaan. Kattellaan, mitä kaikkea ehtii puuhaamaan, mutta tuskinpa tekemisenpuutteesta joutuu kärsimään.


Parasta tänään:
yo-alustavat ja Emilian kanssa tsippailu

Vähiten parasta tänään:
kellään ei ollut hyvää aprillipilaa + en ehkä ikinä opi kulkemaan Pasilassa oikein

Päivä soundtrack:
Backyard Babies - Total 13

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Rakkauskirjeet & tappouhkaukset tänne siis,kiitos! ;)