maanantai 30. maaliskuuta 2015

30032015

Ajattelin haastaa itseni jaarittelemaan hyvin tavallisesti tavallisista päivistäni, vähän sillälailla "my day" -tyyppisesti. Edes pari päivää koosteita. Sellaisia on mielestäni kiva lukea, ainahan on kiva urkkia toisten elämiä. Tekee itselle välillä hyvää jäsentää päivän kulkua, funtsia mitä tuli tehtyä. Olen nykyään niin kamalan laiska kirjoittamaan päiväkirjaakaan, en tiedä miksi. Oli pakko vähän selata pari vuotta taaksepäin blogia ja tutkailla, minkälaisia postauksia on duunannut. Oikeastaanhan tällaista settiä tästä osoitteesta löytyy tosi paljon. Ehkä mä en jatka enää tätä yleistä ihmettelyä, vaan siirryn vain kirjoittamaan.Mitä mä teen aamuisin? -Pesen hampaat, puen, meikkaan, syön aamupalaa ja juon kahvia. Ihan perussettiä, hyvin mielenkiinnotonta sellaista. Tänään jäi meikkaaminen kylläkin tuosta listasta pois. Ja tämän päivän asukokonaisuuskin oli jotain niin hulppeaa, kuin mustat farkut ja musta t-paita. Niin ja mä katson aina ylen aamu tv:tä istuessani keittiön pöydän ääressä. Siinä ihan hyvin pääsee kiinni maailman menoon. Kaikki mielenkiintoisimmat aihiot kylläkin totta kai tulee käsittelyyn vasta silloin, kun itse on jo ehtinyt lähtemään himasta.

ja meitsi lähtee kiitämään

Himasta lähtö seiskan jälkeen, teki pahaa astua lumiräntäsaatana -säähän. Junalle ja vähän poikkeuksellisesti duuniin. Iltapäivällä takaisin himaan. Tarkoitus oli alkaa lukemaan psykologian kokeeseen, mutta jotenkin homma luisui Kumman Kaan katsomiseksi ja jäätelön syömiseksi.

ootsä tosissas ei pliis yhyy
kaada tuoppiin sitä punkkua
Välissä hukkasin kaikki tärkeimmät tavarat ja koin suurta maailmantuskaa, Kaikki löytyi läheltä ja viha oli onneksi turhaa. Kyllä mä sitä psykaakin opiskelin, uskokaa pois. Pistin viestiä myös muutaman ystävän kanssa. Kaikessa turhassa vammailussaan päivä oli ihan mainio, tämän postauksen tekeminen on tuntunut varsin hupaisalta ja oudolta. Joo, en tiedä. Salkkarit sai mut itkemään ja nyt taidan mennä nukkumaan.

yötä
Parasta tänää:
kuulumisten vaihtaminen kasvokkain

Vähiten parasta tänään:
kamala sää

Päivän soundtrack:
MC5 - Back In The USA

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Rakkauskirjeet & tappouhkaukset tänne siis,kiitos! ;)