keskiviikko 31. joulukuuta 2014

hoipertelevat vastaantulijat muistamatta nimeään

190114 Valtakunnassa kaikki enemmän, kuin ok. Runoutta, avainkortteja, mahtavaa musiikkia, aamuyö ja röökikoppeja. Fiilistely jatkukoon, tästä on hyvä aloittaa.

050214 Mä toivon, että viime kesän festarirannekkeet kestävät seuraavaan.

160214 Tuli ja vesi. Pimeä tie, tulipäähippiäinen. Auton ikkunat auki ja rundia liikenneympyrässä. Tuli onnellinen olo. Maailma ei riitä.

170314 Hengitä, nauti, elä, pidä lupaukset ja kunnioita itseäsi.

150414 Aika finaalissa. Kurssivalinnat. Täytekakku. Telkkari. Väsyttää.190514 Ulkona tuoksuu siltä, että voisi alkaa nukkumaan öitä ulkona. Istun juuri nyt Linnanmäen kallioilla. Kello on maanantaina 1007. Tuuli on lämmin, aurinko paistaa ja ilmassa tuoksuu kukkasilta. Ääniä: junat, Linnanmäki, sporat, ampiaiset ja linnut.

080614 EN HALUA KESÄN LOPPUVAN, TÄMÄ ON IHANAA. Aurinko on meressä ja me Espan lavan alla. Voi maailma. Junamatkustamisessa on omat puolensa.

040714 Mä haluun nähdä teiltä tulta. Ei lisättävää.

250814 On tapahtunut paljon. Kaikesta huolimatta ja joka tapauksessa tänään maanantai ja istun radiostudiossa. Se on varmaa. Teen esseetä Paavista kuunnellen Kelaa ja Ghostia, syön Essiltä saatuja karkkeja. Mulla oli synttärit. Mulle laulettiin kolmesti ja juhlittiin Tervalaisten kanssa raitin varrella meidän paikassa. Oli ihanaa.200914 (Vaikka vuorokausi on vaihtunut jo ajat sitten.) Minä en ymmärrä minä en ymmärrä. Haluaisin, että olisi jo syvempi syksy. Ulos lähteminen ei ole koskaan ollut huono idea. Noniin, nyt takki päälle!

071014 Hetken muistin olevan jo marraskuu. Apulanta kuulostaa parhaimmalta, ollaan puhuttu paljon äkkilähdöistä.

241114 Kuukausi jouluun ja viikko joulukuuhun. Selvisin matikan kokeesta, vaikka sain yöllä 2h unta. Leivottiin Antin ja Sannan kanssa pullaa, aika mausteista settiä. Naurettiin tosi paljon. Vähän kuin silloin kakarana, suoraan koulusta kaverille. Ehkä siisteintä ikinä.

121214 Niin paljon ympäriinsä juoksentelua, että tarvitsen uudet kengät.


Vuosi alkoi metsästä ja loppuu kaupunkiin. Pian olin vaihtanut kaupunginosaa, juoksentelin ympäri mantuja kamera kourassa ja seilasin yli seitsemän meren. Hain kesätöitä hullun lailla ja yöunet jäivät liian lyhyiksi. Päiväkirjan sivuilta voidaan poimia eniten lausahdusta "olen hukassa". Enkä tosiaan osaa eritellä, mitä se on milloinkin tarkoittanut. Luulen, että ihminen on koko ajan hukassa jonkin asian suhteen, oli se sitten hyvällä tai epämiellyttävällä tavalla.

Muistan pohjoisen uskomattomat maisemat, porot ja lämpimän hiekan. Enkä ikimaailmassa pystyisi unohtamaan myöskään golfkentän sadettajia, miljoonia värivaloja, nurmikolla kierimistä tai katon valtausta. Öisin vapaina juoksentelevat jänikset ja kissat johdattivat harjulle välillä nauramaan, välillä puhumaan syvällisiä ja välillä katoamaan. Mieleeni ovat jääneet tutut lähiöt, uudet kaupungit, tuntemattomat ihmiset, öiset junaseikkailut ja reilut viisikymmentä musiikkitapahtumaa. En keskity niihin, koska siitä ei kertakaikkiaan tulisi yhtään mitään. Yritän olla yleistävä tällä kertaa, vaikka vuoden hienoinpia hetkiä monet keikat sisälsivätkin.

Tänä vuonna on tapahtunut niin paljon, etten todellakaan pysty tiivistämään kaikkea siistiksi paketiksi. Yleisesti, kuten aina: uusia ihmisiä, erikoisia tilanteita ja kesä. Olen onnistunut ja epäonnistunut, yrittänyt ottaa opikseni ja imeä kaiken informaation ympäristöstäni.

Vuosi 2014 oli omanlaisensa, todella antoisa ja elämyksiä täynnä. Vaihtuvan vuoden otan avoimin mielin vastaan, aion asettaa tavoitteitani korkealle ja katsoa mitä kuukaudet tuovat tullessaan. Ihan fiilispohjalta mennään. Mulla on ihan törkeä ikävä viime kesää, mutta hyvät vibat kyllä koko alkavasta vuodesta. Hienoja tapahtumia on tulossa. Kiitos kaikille tästä vuodesta, toivottavasti kaikilla on mielenkiintoinen vuosi takana. Ihanaa uuttavuotta!

2 kommenttia :

  1. Oli kyllä mahtava kooste vuodestasi! Ja taas yhtä mukavaa lukea blogiasi, niin kuin aina :) Sun blogissasi on vaan jotain taikaa! Hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos piristävästä kommentista! ehkä olen jotain tehnyt oikein, jos edes joku tykkää lukea ja kommentoida. kiva tietää, jos joku oikeasti diggaa. kiitän, kumarran ja toivotan sullekin mitä parhainta vuotta 2015!

      Poista

Rakkauskirjeet & tappouhkaukset tänne siis,kiitos! ;)