maanantai 27. lokakuuta 2014

tatuoituna/avaruusparsakaali

Kymmenvuotiaana minulla oli tapana perjantai-iltaisin syödä ranskanperunoita ja juoda kamalasti coca-colaa. Kuuntelin radiosta rokkia, sen jälkeen katsoin tatuointiohjelmaa, sitten menin sänkyyni piirtelemään kahden edellä mainitun tekijän seurauksena.

Kerroin koulussa, että tämän asian tahdon tähän käteen, just tähän kohtaan. Eikä kukaan uskonut, että parin vuoden päästä olisin samaa mieltä.

Seitsemän vuotta myöhemmin astuin lumisateeseen mustetta ihon alla.
Kolme pitkää päivää ja iltaa ompelua, roudaamista, crew-paitoja, säätämistä, patonkeja, salakäytäviä ja rakentamista. Kasa mahtavia ihmisiä, lopputuloksena viikonloppu pimeydessä keskellä muuttuvaa labyrinttia kera tietokoneiden ja valoshown. Milloin viimeksi olet pelannut Twisteriä? Väsymys sai itkemään ja lahoamaan onnellisena sohvan pohjan kautta kovalle lattialle. Kello lyö kolme, aina uudestaan ja uudestaan.
Vastassa oli lämmin syystuuli ja tuliaisia länsinaapurista. Ollaan tunnettu Heban kanssa tänään kaksi vuotta, joka on hullun vähän verrattuna siihen, miten paljon seikkailuja ja tilanteita ollaan koettu. Aika hurjia juttuja merellä ja maastossa, kuin jokainen päivä olisi viimeinen. Se on todella sen arvoista.

Menen huomenna hoitamaan lasta, mikä on aika jännittävää. Muutenkin viime päivinä on tullut mieleen omat hetket muutamien vuosien takaa. Välillä toivon olevani Tiina 7-v ilman suurta vastuuta, tai tietoisuutta maailmantuskasta ja ikävyyksistä. Voisi katsoa Peppi Pitkätossua ja leikkiä legoilla päivän läpeensä. Ihminen saavuttaa koko ajan lisää ja lisää. Musta tuntuu, että näistä palikoista saa koottua aika nätin Huvikummun.

6 kommenttia :

 1. Oi tosi kiva tatska! :) mullaki kaamee tatskakuume

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiittis! sitä on kyllä liikkeellä. :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. kieltämättä diggaan itekkin ihan mielettömästi! kunnia taiteilijalle.

   Poista
 3. niiin hieno tatuointi ja kyl niin sun näköses!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EIKÖ OOKKI! vitsit miten onnessani oon siitä, miten joku on osannut tehdä iholleni jotain tällaista. kiva kuulla että tykkäät.

   Poista

Rakkauskirjeet & tappouhkaukset tänne siis,kiitos! ;)