keskiviikko 10. syyskuuta 2014

sumuinen komppikitara


Miten vaikeita aloittavat sanat voivatkaan olla, siksi pidän loppusäkeistä eniten. Ne kiteyttävät kaiken, jos se niille tarkoitukseksi luodaan. Mutta toisaalta sekin on vähäpätöistä, jos niin tahdotaan. Mitätöntä tuskin kuitenkaan on kirsikkakauppa raitin varrella, tai ihmisen kasvot asfaltissa. Arvokasta on iltakahvit, joissa elämänasenteissa ei ole reikiä kuin sählypalloissa...tai yhtä syviä kuoppia, kuin dubstepissa. Välillä mietin, miten näin hienot ihmiset haluavat tuhlata aikaansa istumalla nurmikolla minun kanssani puhuen maailman hämmentävyyksistä.


"Onks teillä ollut kiva ilta!?"

Vyölaukkujen, puhkeavien ilmapallojen ja glitterin vallankumouksellinen maailma tahtoi tanssittaa. Onnistuneet teemajuhlat, ihmisillä hymyilevät kasvot ja taskuissa leffalippuja. Tennismailatyttö oli kaikista kasarein ja kettu saatiin kiinni yhtä nopeasti, kuin tiedettiin Jacksonin myydyin albumi.

Discopallo häikäisi ylimeikattuja silmiä, kun seisoin illan seitsemättä kertaa keskellä lavaa. Hetken tuntui, kuin olisin omistanut vähintään sen kokoisen maailman, vaikka vain olin ja puhuin. Se tuntui niin luotevalta ja mietin, miksi viime kerrasta on niin pitkä aika.

Mutta sitten jouduin kuuluttamaan tälle maailman valaisemalle ihmismassalle, että on aika lähteä kotiin.


Seven nation army kuljettaa edestakaisin ajatuksiani, joissa viinipullojen maalaaminen mustia kynttilöitä varten kuulostaa yhtä hyvältä, kuin tiskiharjan ja kahvimitan ostaminen. Niiden keskellä voin juoda latteni tarpeeksi makeana unohtaen, että parin tunnin päästä pitäisi olla jo hereillä. Aamuiset herätykset satiinilakanoissa tuntuvat ihanan pimeiltä ja verkkaisilta, ihanan inspiroivilta. Taas seuraavana iltana,
ne eivät tunnu yhtä herttaisilta.


Voitin kuulemma kirjoituskilpailun.

2 kommenttia :

 1. hitto katoin että "ei hemmetti toi toka kuva näyttää ihan sika tutulta, mistä se on"! sit tajusin et heeeei, sehän on vaskis! kuinka metsään meni? Itte kirjotin itteni sieltä ulos viime keväänä, paras koulu ikinä !

  <3: Jasmin N | littlethingswithjassy.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaa! aikaslailla oikeaan osuit! onpas hauskaa, itellä toka vuosi menossa. yritin tsiigailla, jos kasvosi näyttäisi yhtään tutuilta, mutta ei tällä kertaa osannut muistaa ainakaan. niin paljon ihmisiä koko koulu täynnä, että aina tulee uusia ihmisiä vastaan. ja niin on, paras koulu ikinä!

   Poista

Rakkauskirjeet & tappouhkaukset tänne siis,kiitos! ;)