tiistai 13. toukokuuta 2014

sulkia kevätsateessa

Mustajoutsen täyttää tänään kaksi vuotta.

Ajankulun huomaa blogia pitäessä todella konkreettisesti. Muistan vieläkin, kun vuosi sitten näpyttelin tätä postausta, tuntuu kuin se olisi ollut vasta eilen. Tiedän, se on hyvin kliseisesti sanottu, mutta silti.
Elämä kulkee jotenkin niin lähellä postauksien kanssa, tai ainakin kun itse heittäydyn ajatuksissani niin syvälle blogini maailmaan.Ensinnäkin, kiitos ja suuri kumarrus teille lukijani!
Tiedän, että osa teistä on seurannut seikkailujani jo ihan alusta asti ja se on minusta ihan huippua.
Ihanaa, kun olette jaksaneet kommentoida. Tulevaisuudessakin saa aina tulla kertomaan, jos jotain asiaa on.
Olen tosi otettu positiivisesta palautteesta! Kiva kuulla, että blogistani riittää iloa muillekin kuin itselleni.
Toivottavasti teitä kiinnostaa hengailla täällä jatkossakin.

Aika kulkee aika hurjaa vauhtia, mä huomaan. Kaksi maanantaita kesälomaan, töitä ei ole, mutta kauheesti olisi rahaa tarvitsevia juttuja tulossa...Apua, no kyllä se hätä keinot keksii. Asioilla on tapana järjestyä.
Koeviikkokin starttailee ensi viikolla, saa nähdä mitä siitä tulee, mutta mitäpä sitä turhakseen stressaamaan näin kesän korvilla. Kaikennäköistä pikkukivaa tässä tulossa...

Jossu ja mä oltiin ihan kuplassa viime viikolla.
...Haha, sitä ainakin huomenna. Meitsi ensimmäistä kertaa suorana radiossa, Pääkaupunkiseudulla Kaupunkiradion taajuudella 92,2MHz ja nettistreamissa, joka löytyy täältä. Shoutbox löytyy sieltä myös, saa viestittää silloin! Mielelläni otan palautetta vastaan, tietty myös biisitoiveita ja juttuaiheita. Kellonaika on 19-20, soitan rokkia ja keksin toivottavasti jotain sanottavaa. Että jos kiinnostaa, niin saa kyllä kuunnella. Ei kannata vaan ottaa liian tosissaan, haluan vain sanoa, etten mikään ammattilainen ole - amatööri harjoittelija vasta. Eli täydellisesti hallinnoitua lähetystä EI kannata odottaa, että siitä ei tarvitse jälkeenpäin tulla marmattamaan, kuuntelu omalla vastuulla. :D

 Mutta ilon kautta oppimaan ja hyvää musaa saadaan toivottavasti ainakin kuuluviin! Perjantaina heitetään myös Juttan kanssa jotain settiä samoilla aalloilla kello 12-14. Kannattaa muutenkin kuunnella Kaupunkiradiota tällä viikolla, perjantaihin asti tuutataan lähetystä meidän koulusta suorana. Nuoria äänessä ja mitä vain voi tapahtua!


 Jänskättää aikalailla, mutta onhan toi nyt pirun siistiä päästä tekemään oikeaa radiota ja olen tosi innoissani.

Mahtavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Rakkauskirjeet & tappouhkaukset tänne siis,kiitos! ;)