torstai 1. elokuuta 2013

Summertime suicide

Minkä vaatekappaleen olet ostanut tänä kesänä?


Ihanan paidan, joka ylläolevassa kuvassa näkyy. Tässä se näyttää tummanpunaiselta, mutta oikeasti se on sellainen violetinmustantummanjonkunvärinen. Violetti se minusta on. En oikein tiedä. Mutta sitä väriä on nyt joka paikassa. Tykästyin paitaan Hyvinkäällä seikkaillessani kaupassa nimeltään H&M. Oli pakko ostaa. Maksoi vissiin kolmisentoista euroa. Tykkään tuosta todella paljon.

Minkä kauneudenhoitoon liittyvän tuotteen olet ostanut tänä kesänä?
Isadora Big Bold Mascara - Super VolumizingOstin ripsarin Kampin Anttilasta yhdessä kajaalin kanssa. Oli tarjous, että molemmat saa yhteishintaan 15 euroa. Olen todennut tämän erittäin hyväksi meikiksi. Ei meinaa lähteä ripsistä, vaikka kuinka yrittää hankailla pois. Minun käyttötarkoituksissani se on erittäin hyvä juttu ja sitä volyymiäkin tällä saa aikaan. Harja tässä on vaan aika iso, niin itse onnistun aika lahjakkaasti tällä sotkemaan. Varsinkaan, kun tätä en ole käyttänyt niin kauaa, että olisin ehtinyt tottumaan. Isadoran meikkejä en ole aikaisemmin ostanut, tuppaa olemaan niin kallista...Mutta tämä kyllä toimii erinomaisesti ja huomaa taas, että laadusta kannattaisi maksaa. Mutta tosiaan kun kajaalin ja tämän sai viidellätoista eurolla, niin eihän tuotteille hintaa jää per kappale kuin 7,5 euroa. Se ei ole minusta paha näinkin hyvästä tuotteesta.

Mikä on kaukaisin paikka kotoasi, jossa olet kesän aikana ollut?
Rejmyre. Noin seitsemänsadan kilometrin päästä kotoani. Oli festivaali, Skogsröjet. Oli viileähkö yö, nukkumista terassilla, heinäsirkkoja, kauniita ihmisiä ja loistava meininki. Keikat olivat loistavia ja ilma täydellinen.

Yksi kesän aikana otettu kuva:


Paras nauttimasi ruoka tänä kesänä?
Yksinkertaisesti: pekoni-ananas-majoneesipizza, ravintola Da Max, Oulu.
Siitä hetkestä on video Valtterin puhelimessa, kun Heba ja minä maistetaan ensimmäistä kertaa tätä syntistä pizzaa. Voi voi...Niin hyvää!

Onko lämmönsietokykysi jo ylittynyt? Mikä on ihanteellinen kesäpäivän lämpötila?
Ei ole ylittynyt, vihaan kylmää. Lämmin on hyvä. Erittäin hyvä. Pois pois ruma ja kylmä talvi. Sellanen +23 on tosi jees, ei kuitenkaan sitten polta liikaa.

Ärsyttävin asia kesään liittyen...
...on kylmät ja sateiset päivät. Kesällä on loma, kesällä on festarit. Ei hyvä juttu ollenkaan, jos sää on vastoin näiden asioiden periaatetta, eli aurinkoa ja lämpöä=hyvää fiilistä. Ei sateessa ole kenelläkään enää hauskaa. Ainakaan, jos on ulkona ja kesällähän kaikki tehdään ulkona syömisestä ja nukkumisesta lähtien.

Miksi et ole käynyt uimassa ja ottamassa aurinkoa rannalla?
En ole uimari-ihmisiä. Vesi on kivaa, mutta en tykkää uida. Eikä ole tullut sellaista tilannetta, että olisi vain lähtenyt rannalle. Aurinkoa en ihan ottamalla tykkää ottaa, en haluaisi ruskettua. Väriä on kuitenkin sen verran saanut ihan huomaamatta, että kaikki siitä huomauttaa. Kahlailemassa olen käynyt kahdesti. Vaiko kolmesti? Nyt en mene vannomaan. Mutta siitä mä tykkään tosi paljon.

2 kommenttia :

 1. Moi Tiina! :)
  Viime keväänä meillä oli koulussa semmonen tehtävä että piti etsiä joku blogi joka kiinnostaa itseä ja siitä piti tehdä muutama tehtävä siihen blogiin liittyen, niin löysin sun blogin sillä tunnilla, ja oon siitä asti ollut koukussa! Eli kiitos TODELLA paljon tästä blogista! Sun blogi on TODELLA koukuttavaa luettavaa! Käytät TODELLA hienosti Suomen kieltä! Mulla ja sulla on NIIN samanlaiset musiikkimaut!

  T. Mari Rovaniemeltä.

  P.S. Oon nähny The 69 Eyesin vain yhen kerran vaikka se kuuluu mun lempibändeihin, mutta kun lapista käsin on niin hankala päästä keikoille kun kaikki on aina etelässä ja matkat sinne maksaa kirsikoita. :<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Mari!
   Voi että, tosi kiva kuulla, että oot jäänyt lukijaksi. Kiitos tosi paljon kommentista. Upeeta saada tällaista palautetta. Vau... Kiitos vain ja toivottavasti jaksat lukea tätä vielä tulevaisuudessakin. :)

   Ja keikka-asiassahan on tosiaan totta, että tänne eteläänpäin kaikki tuppaa painottuvan. Oulussahan lähimpänä Rovaniemeä keikkaa taitaa olla? Mutta koskaan ei voi tietää mitä tapahtuu, kyllä kato joku päivä vielä! :)

   Poista

Rakkauskirjeet & tappouhkaukset tänne siis,kiitos! ;)