torstai 16. toukokuuta 2013

close your eyes and hold your breath


Univelat tarkoittavat sitä, että on ollut jotain parempaakin tekemistä, kuin nukkua.

Makoilemme välitunnit aurinkoisella amfiteatterilla. Pää jonkun sylissä, hiukseni pysyvät kuulema hyvin solmussa. Yritetään organiseerata likkojen päättärimeininkiä, jos ihan syömään päästäisiin suuremmalla porukalla.

Kesäpäivä. Festarimekko, verkkosukkikset, Converset ja paljon käsikoruja.


 
Oman huoneensa vankina, kuten Tähkäpää. Se kyllä on ihan oma valinta tällä kertaa. Tästä tornista onneksi pääsee pois.


"I've got skin thight jeans and high heel shoes
a leather jacket and nothing to lose"

...Mutta minullapa onkin miesten L-koon bändipaita, huppu päässä, kissashortsit jalassa ja maiharit kruunaamassa kokonaisuutta.


Etsiessäni materiaalia vietäväksi tulevan lukioni medialinjan haastatteluun, törmäsin ihan mielenkiintoisiin asioihin. Ala-asteella tein ystäväni kanssa Vaippa Lehteä...Ei mitään käsitystä, mistä idea juuri tähän lähti, mutta käsin aina väkerrettiin samaa numeroa kaksi kappaletta. Vietiin luokkalaisille luettavaksi ja lainaan.


Tämä kansio, omin käsin tämäkin väkerrelty. Kasiluokan keväällä "omat jutut" -kurssi. Sisältää kaikkea maasta taivaisiin, sielunmaisemaani.

Tämän kansion sisuksista löysin työn, "Mun päivä". Piti kirjoittaa puhekielellä omasta päivästään. Näin vuoden jälkeen luettuna, oli jotenkin hassua palata tähän. Ajattelin tästä teille siivun avata, ei koko tekstiä, mutta parhaimpia paloja. Lopputoteamana päädyin siihen, miten idioottimaiselta pelkkä puhekieli tuntuu kirjoitettuna...Mutta jotkut asiat ei ole muuttunut vuodentakaisesta. Tämä ei kerro kaikkea, antaa vain ajateltavaa.
...
Mun päivä

Heräsin viittä vaille kuus, niinku joka aamu. Nukuin yöllä tosi huonosti, varmaan sen takii, ku kelloja oltii käännetty sitä enne. Kävin pesemäs hampaat ja tein aamupalaa. Soseutettuja mansikoita ja näkkäriä. Nam! Samalla, ku söin, katoin boksilta Rokkarille Morsianta. Se on tosi koukuttava sarja, vaik ne ihmiset on siin ihan daijuja.

Sen jälkeen kelasin lähtee sauvakävelee elämäni ekaa kertaa. Pihal oli tosi nasta sää, aamuaurinko. En oikeen osannu käyttää niit sauvoi, mut se oli aika kivaa HCSS:än pauhates taustal. Kävelin joelta ja koulun ohi. Kenen idea oikeesti oli sauvakävellä koulun ohi puol kaheksan aikaan maanantaiaamuna? Tietenkin sitte meijän matikanmaikka pyöräilee töihin toisella puolella tietä...Kun pääsin takas himaan, tein pari sarjaa vatsoi ja selkii plus kävin tietty suihkussa.

Mulla oli paljon aikaa laittautua, koska oli kympin aamu. Kuuntelin siinä radioo ja meikkailin. Laitoin päälle uudet kledjut, jotka olin ostanu lauantain. Kerrani jaksoin panostaa vaatteisiin ja koruihi. Yleensä en normiaamuina jaksa. Kelasin, et tältä haluisin näyttää joka päivä.

...

Viistoita vaille kymmenen lähin kohti koulua. Siel sit jutskasin muitten luokkalaisten kanssa ennen tuntia.

En tiiä, mite mun pitäs osaa kokeessa, ku ei me tunneilla pysähdytä kunnolla asioihin. Eikä mitää juttui painoteta, et mitkä olis tärkeit ja mitkä ei.

...

Meijät päästettiin himaan viis minsaa myöhäs, mut ei se mitää. Olin onnelline, ku pääsin himaan. Laitoin kahvin tippumaan. Söin porkkanaraastetta raejuustolla ja näkkäriä, tietty myös sitä kahvia. Selasin samalla posteja ja mun tilaama levy oli vihdoin tullu. Enhän mä veidannukkaa sitä ku kaks kuukautta.

...

Peppi ja sen faija tuli hakee mua varttia vailla neljä, ku mentiin niitten kyydil treeneihin. Jaanal oli synttärit ja olin kyhänny sille lahjaks mustan joutsenen pelastuspaketin. Se oli ihan pähkinöissään siitä: "Voi ei, tää on mun eka lahja tänään! Mikä tää on? Ibumaxia...Ja keksejä!!! KIITOS!" Mä vastasin: "Mä aattelen vaan sun parasta." Sit me vaan naurettiin.

No ekana laitettiin matot ja lämpättiin itekseen. Sitte, ku Emma, eli meijän valkku, oli väsyny. Se ei jaksanu alkaa tekee ohjelmaa, nii me tasapainoiltiin hernepusseilla. Sitte meil oli hernepussinheittokisa. Sen jälkeen meijän piti yksitellen heittää se pussi niin kovaa ku pystytään ja huutaa. Jos ei huutanu tarpeeks kovaa, joutu uudestaan. Sen jälkeen Emma selitti meille heittäytymisestä ja ohjelman ilmentämisestä.

Keskityttiin koko treenit ilmentämiseen ja käsiin. Tehtii ohjelmaa pätkis ja lopus muutama kokis. Sitte tietty loppureeni ja himaan.

6 kommenttia :

 1. saammä lukee joskus vaippaa? XD ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistuta mua joskus, niin tuon sulle! ;)

   Poista
 2. Heyy tuli tässä vaan mieleen että ootkos sä tulos Sauna Open Airiin? :)
  (apua kuin random kysymys joka ei liity millään lailla postaukseen.):D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä olen tulossa, sunnuntaina! Joo hei aina saa kysyä mitä vaan ja missä vaan. :) Ihan rohkeesti.

   Poista
 3. "JA TIETTY KÄVIN SUIHKUSSA" XD MIKÄ SUA ON VAIVANNU!!!!:D:D:D:D:D!uswiwgxujgwed gaAAAHAHAHHAHA naurattaa!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JOO HEI ÄLÄ VIITI!! XD Kelasin ite ihan samaa!

   Poista

Rakkauskirjeet & tappouhkaukset tänne siis,kiitos! ;)