keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

tukka tuulessa hulmuten

Olen aina omannut todella_ohuet hiukset. Syntyessäni mustat, jälkeenpäin keskiruskeat. Jo ihan pienenä tahdoin värjätä hiuksiani johtuen varmaankin siitä, että äidilläni on aina ollut punaiset. Ollessani kuusivuotias värjättiin hiukseni punaiseksi, kevytvärillä kylläkin.

Myöhemmin tuli punaista aina silloin tällöin, joskus omasin blondin otsaruikaleen ja pari liilaakin raitaa. Jep, samanaikaisesti. Ruskeat hiukset, blondi otsaruikale ja sivulla kaksi liilaa raitaa. YES PLEASE.

Lokakuu 2010
2008 keväällä tapahtui tapaus musta otsatukka ja muuten punainen pää. Loppukesällä 2008 värjäsin ensimmäistä kertaa mustat hiukset. Ja siitä lähtien tässä ollaankin pysytty.

Harmittaa, kun en löytänyt mistään kuvia ennen mustaa aikakauttani.
Huhtikuu 2013
Totta puhuen, olen jo piiiiitään kaivannut punaista takaisin pääkarvoitukseeni. Nyt siihen annettin loistava tilaisuus, kun siilistä kului musta väri pois. Tästä tykkään. Kiva kokeilla välillä vähän jotain uutta. Väriä elämään!...Tai jotain.

Kesäkuu 2012
Aina olen kuitenkin unelmoinut täydellisen punaisesta pehkosta. Tällä hetkellä menossa ikuinen hiustenkasvatusprojekti ja miljoona kertaa blondaaminen ei ainakaan edesauttaisi asiaa. Ehkä vielä jonain päivänä. Pitkät hiukset olisivat tosiaan unelma, mutta omani ei meinaa kasvaa millään. Päin vastoin, hiukseni lyhenee. :D


En käytä mitään erikoisimpia tököttejä hiuksiini. Shampoo, hoitoaine ja lakka on ne mitä käytän eniten. Viimeisin näistä on se tärkein. Omistan myös hiuspuuterin, jota en oikein tykkää käyttää. Tuntuu, että se vain tekee lisää rastoja hiuksiin edellisten lisäksi. Muutenkin likaisen tuntuiseksi.

Kun sinulla on Proffs, sinulla on kaikki mitä tarvitset.
Joku joskus pyysi postausta siitä, miten laitan hiukseni aamuisin. Yksinkertaisesti se on kamman ja lakan yhteistyötä. Välillä vähän paremmalla tuloksella, joskus taas hiukka huonommalla. Täytyy katsoa, jos saisin videota aikaan, jos se kerta kiinnostaa.

Olisi pitänyt saada kuva, kun tässä pari päivää sitten koulussa vuorotellen frendit aukoivat hiuksiani monen välitunnin ajan. Oli pikkaisen kertynyt rastaa tosiaan...Ihan vahingossa. En mä mitään ole tehnyt. Kirjaimellisesti.

Kesäkuu 2011
Kampaajallahan olen viimeksi käynyt muistaakseni about kolme vuotta sitten. Leikkaan ja värjään aina hiukseni itse. En todellakaan halua maksaa siitä, että joku pilaa hiukseni, kun voin tehdä sen itse täysin ilmaiseksi. Ikinä en ole poistunut kampaajalta tyytyväisenä, joten hoidan asiani mielelläni itse. Ainakin siihen asti, kun vastaan astelee varmasti osaava ja ymmärtävä ammattilainen.

Monille hiukset ovat se tärkein ja pyhin asia koko ihmisessä. Niitä suojellaan ja varjellaan, kuin omaa lasta. Onhan hiuksissa jotain taikaa.

8 kommenttia :

 1. Allekirjotan täysin ton hiusten suojelun, kampaajalta ei saa ko pahan mielen ja tyhjän kukkaron! Mahtavia nää hiushistoriat :D

  VastaaPoista
 2. hei muuten! piti sanoo! jos joskus on pakko käydä kampaajalla nii suosittelen jumbon stockan sirpa mansner -kampaamoa! vaikka onki vähä kalliimpaa palvelua nii siel on nuorii naisii duunis ja ne ihan aikuisten oikeesti kuuntelee mitä haluut tehä tukalles

  nimim. se ainoa kerta ku poistuin kampaajalta onnellisena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää!! :D Oon aina kelannu, et siel käy vaan rikkaat kukkahattutädit Stockmann -ostosten yhteydessä. :D

   Poista
 3. Mulle sattu kampaajaks kerran yks melkeen naapuri (tiesi siis minkätyylinen olen jne) ja se oli itekkin kuunnellut rokkia kasarilla, niin ties just täsmälleen mitä hain! Ainoo kerta kun oon leikkauttanut hiuksia ja poistunut tosi tyytyväisenä! Mut jos ei hae mitään erikoisempaa leikkausta ja pitää tukkaa tupeerattuna kun sulla, niin en nää kyl ees mitään tarvetta kampaajalle :D Itekkään joskus pahimpina glämtupeerausaikoina tarvinnut kampaajaa, koska sillä ei ollut oikeen väliä että oliko tukka leikattu kuinka siististi koska ei sitä sielt pehkosta huomannut :D

  VastaaPoista
 4. AAAa sulla on niin täydelliset hiukset tuossa ensimmäisessä kuvassa :3 Kuolen kuolaamiseen... :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, kiitos! :) Älä nyt kuole hei, elämä jatkuu. :D

   Poista

Rakkauskirjeet & tappouhkaukset tänne siis,kiitos! ;)