maanantai 15. huhtikuuta 2013

totuuden henki johda sinä meitä

Kaikkea ihanaa tapahtuu, kun vain tekee mitä haluaa, mistä todella tykkää, mitä rakastaa.
Kaikki on asenteesta kiinni.


Perjantaina hauskinta oli, kun junassa miehet tulivat tarjoamaan suolakurkkuja. Helsingin rautatieasemalla mies tuli pyytämään röökiä, samaan jätkään törmäsin myös lauantaina. Tämä on viikko on ollut yhtä jälleenkohtaamista täysin tuntemattomien ihmisten kanssa.


Nosturissa oli siis Lama. Vihdoin! Ensimmäistä kertaa elämässäni todistin kyseisen yhtyeen. Pakko, ainakin kerran elämästä. Lämppärit oli tosi jees, Lama räjäytti koko rakennuksen. Mikä show! Alkuosa keikasta sujui mukavasti eturivissä, mutta sitten tunsin kutsun riehumisen ja siirryin etäämmälle. Vieläkään en kyllä pidä paidattomien ihmisten hikisistä selistä. Oli hienoa! Yksinkertaisesti.

Syksyisessä ilmassa yöjunalla kotiin. Muutama tunti unta, kunnes sain soiton. Raahauduin suihkuun ja meikkasin bussissa.

Heban majaillessa Helsingissä kävimme kaupassa ja ananasteltiin. Rumaa ruokaa rakkaudella ja hyvää musiikkia. Naiset keittiössä ja kaikki onnistuu. Minusta käsite "kofeiiniton pikakahvi" on aika hauska.

Illemmalla olin vähän siellä sun täällä ja tuolla. Hoitelin vähän asioita ja pidin hauskaa.
Sain kivoja tuliaisia Italiasta.
Kolmen tunnin yöunien jälkeen heräilin lähteäkseni Kotkaan. Oli ihana nähdä Dodoja, tällä kertaa joukkuevoimistelun Etelä-Suomen aluekisojen merkeissä. Mun suosikit. Hauska päivä, snadi väsymys, puhelimella tilattuja virvokkeita. "Tervetuloa uudelleen."


Ensi kertaa näin molempien ohjelmat kisakuosissa. Oli puvut ja meikit, kisafiilis. Molempien ohjelmat on jotain niin tajuttoman mahtavaa. Suurta tunnetta, vielä suurempaa edessä!
Ysiseiskat sai hopeaa, Ysikasit viidennellä sijalla. Loistavaa tytöt, vielä viimeinen pinnistys mestiksissä! Haluan vain kertoa, kuinka loistava tyyppi Tiusis on. Kaiken lisäksi, sillä on himassa cappucino-kone. Heitin jalat sen syliin ja suunniteltiin kesäillallinen.


Illalla päästyäni kotiin olin kuolemanväsynyt, hyvät yöunet ja kunnon aamukahvi teki terää.

Tänään heräsin hieman flunssaisena, kurkku kipeänä. Koulussa olin ja liikkatunnilla kävelin ympäri Tikkurilaa muiden uidessa. Uimahallin kabinetissa pysähdyin hetkeksi ajattelemaan elämää, radiosta alkoi soimaan Moottoritie on kuuma. Se biisi on taas niitä asioita, mitä ei voi selittää. Se kuvaa niin paljon asioita itselleni, siinä biisissä voisi elää. Äh, en pysty selittämään. Mieleeni tuli kohtaus elokuvasta Pitkä kuuma kesä...Tämä on tehnyt minuun niin suuren vaikutuksen. Joka kerta sydän alkaa hakkaamaan tuhatta ja sataa, kuin joku merkki. Se on merkki elämälle. Siinä on kaikki, tiivistettynä. En tiedä. Se on mysteeri.

Minut yritettiin herättää...
"Jeesus on paras kaverini ja tietysti raamattu."
Olen onnellinen, löysin punaisen leopardineuleeni. Se on ihana. Korostan vielä, miten kivaa on käydä ruokakaupassa. Sain vihdoin ostettua uuden shampoon ja hoitoaineen sekä hakaneuloja. Niitä ei ikinä ole tarpeeksi.

Autoin mummoa oikean kokoisen maustepurkin valinnassa. Pienessä pussissa ostettuna basilikan kilohinta on siinä about 140 euron tienoilla, isossa kanisterissa 30 euroa. Parhautta, ostin paljon kahvia ja teetä.

Kotiintulomatkalla kaaduin liukkaassa alamäessä. Housut kastui ja polvi aukesi. Nyt siinä on hiekkaa, mutta se ei haittaa.
Ananas olisi ollut alennuksesta, mutta se jäi hyllyyn.

...Toistaiseksi.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Rakkauskirjeet & tappouhkaukset tänne siis,kiitos! ;)