torstai 25. huhtikuuta 2013

ja veit mut maailmaan muistojen

Maanantaina olin kävelyllä. Tiistaina kävin jogurttiostoksilla ja leivoin herkkukeksejä. Kuin mutakakkua keksimuodossa, mielenkiintoista sanon minä. Olen tutkinut savannah-kissojen rodunjalostusta. Oli keskiviikko, kävin juoksemassa, se teki hyvää. Onnistuin leikkelemään uuden paitani päin helvettiä. Pieni virhe leviää laajalle. Väsyneestä pääkopasta kärsii koko vaatekaappi. 

Pieni sneak peek
Mekkoni tuli tällä viikolla myös, upeutta kerrakseen. Tänään kävin Hetan kanssa kahvilla. Ollaan tunnettu 7 vuotta. Ala-asteella jokaikinen välitunti kiersimme jättimäistä puskaa ja juttelimme milloin mistäki aiheesta. Vuosia olemme kuitenkin olleet eri kouluissa, on ihanaa, että kontaktimme on pysynyt. Harmittavan usein käy niin, että ihmiset vain unohtuvat ja jäävät taakse, pois elämästä. Vaikka niin ei tahtoisikaan. Chai-latte maistui ja kirjaston levyhyllyt. Miten on mahdollista, että laitoin levyn soittimeen, viiden minuutin päästä en enää löydä kyseisen levyn kansia. Tiina taas onnistuu, ei mitään käsitystä, mihin sen jo ehdin heittää. Seppälässä oli kaikki "ota kolme, maksa kaksi". Ajatteletko samaa kuin minä? Kyllä, kolme pulloa Proffsia kahden hinnalla.


Peppi tässä ihan haastoi minut, joten tässä hieman kysymyksiä...Vastausten kera vieläpä!

Kirppareille vai ostoskeskukseen?
-Molemmat kelpaa, sopii eri tilanteisiin. Jos tiedän jonkun tietyn asian, minkä tarvitsen, suuntaan ostoskeskukseen. Ja kyllähän niissä muutenkin kiertelee ja shoppailee. Kirpparit on ihania, niille menen kiertelemään myöskin ja vähän arpapelillä katselemaan mitä löytyy. Löydöt on parhaita! Tuunaamalla kirppiskamasta saa vielä mageempaa.

Nukutko pimeässä vai jonkin valo päällä?
-Niin pimeässä, kuin mahdollista. Mutta ei valoisuuskaan este nukkumiselle yleensä ole.

Syötkö punaista lihaa? Jos syöt, voisitko ryhtyä kasvissyöjäksi?
-Syön, mutta se on jäänyt vähemmälle, vaikka en sitä ole juuri ajatellut. Sianlihasta en juurikaan pidä itseasiassa. Kanaa kuluu eniten lihasta. Voisin ryhtyä kasvissyöjäksi, mutta en ainakaan tällä hetkellä koe tarvetta siihen. Kasvisruoka on hyvää, mutta ei lihansyömisessäkään itselleni mitään ongelmaa ilmene. Aikalailla kaikki kelpaa. 
 

Rakkain- tai lempivaatteesi, jos on pakko sanoa yksi?
-Tämä on oikeasti vaikea. Ne vaihtelee kausittain. Rakkain vaatteeni on 69 eyes -huppari, jonka sain joululahjaksi 2007. Käytän sitä vieläkin, samaa hupparia, kuin nelosluokalla. Hihansuut ovat rikki ja rispaantuneet, mutta se ei haittaa. Yksi lempivaatekappaleista vaan on verkkosukkikset, en pystyisi elää ilman.

Paras paikka maailmassa?
-Hetket. Hetket tekee sen. Jollain tietyllä hetkellä tuntee olevansa siellä, missä tahtoo olla loppuelämänsä. Joskus se vaihtuu, tulee uusi hetki ja uusi paikka. Se on siellä, missä kaikki tuntuu oikealta...Ja Muumimaailma.

Mistä osasta pidät itsessäsi eniten?
-Päästäni. Kaikesta, mitä siellä tapahtuu.
Luetko paljon kirjoja?
-Tällä hetkellä tulee luettua vaan kaikki koulun pakolliset, mutta lukeminen on kyllä kivaa puuhaa. Joskus tulee sellaisia jaksoja, että lukee enemmänkin, mutta lähiaikoina se on kyllä jäänyt.
Koulussa oli raitapäivä.
Oletko saanut hyviä kavereita netin kautta?
-Aloin ihan miettimään, että useimmat kaverit, joiden kanssa suurimmaksi osaksi vain netissä kommunikoin, on sellaisia, jotka olen alunperin tavannut jossain muualla. Ei nyt hirveästi tule mieleen ihmisiä, joihin olisin ensin netin kautta tutustunut. Muutamia löytyy, tuttuja he oikeastaan vain ovat.

Mihin haluaisit matkustaa?
-Jo aikaisemmin mainitsemaani Muumimaailmaan. Sekä muihin maailmoihin, lähelle, kauas, joka puolelle. En tosiaan ole koskaan ollut lentokoneessa. Virossa ja Ruotsissa olen käynyt. Pisin matkani oli ollessani kahdeksan; yö laivalla-yö Tukholmassa-yö laivalla. Erityisesti kiinnostaa suuret kaupungit, en ole rantalomien perään. Los Angeles, Tokio, Lontoo, Pariisi. Meksikossa olisi siistiä päästä käymään.

Mikä soi nyt?
-Tehosekoitin, Tänä yönä sä kuulut mulle.


Paras muisto joltain keikalta jolla olet ollut?
-Mitä sopivin viimeiseksi ja piinaavimmaksi kysymykseksi. Enkö saa sanoa koko viime syksy kiertäen Sixtareita? Siinä on yhtä muistoa kerrakseen. Niitä reissuja, voi luoja! Tietty voisin sanoa, että 27.10.2012 Nosturilla. The 69 eyes, halloween keikka. Jonossa tapasin Heban. Koko syksy olisi ollut täysin eri ilman tätä salaattirasiaa...Ja kaikki edessä tuleva. Kaikki tarinat olisivat eri tavalla kirjoitettuja, tarinat eivät olisi niin kauniita ja onnistuneita. Henkinen avioliitto.
P.S. Kannattaa olla ruma.

4 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Toi on vähän huono toi kuva, mutta on oikein ihana! Varsinki toi hameosa, kun on sellasta pehmeetä harsoo vähän niinku. :D

   Poista
 2. Toi mekko on ihana *Q* Sulla nyt on aina nii ihanii vaatteit. Kuolaus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Tässähän melkein punastuu. :)

   Poista

Rakkauskirjeet & tappouhkaukset tänne siis,kiitos! ;)