sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

everybody put up your hands, say i don't wanna be in love


Perjantaista tykkään. Ja kolmen tunnin koulupäivistä. Löhöillä kannattaa juuri silloin, kun jotain tärkekääkin pitäisi olla tekemässä. Good Charlotte valtaa pääni pitkästä aikaa. Meinasin jo ahdistuksissani kieriä sikiöasennossa rautatieasemalta Forumiin. JB-poskiset tytöt olivat todella karmivaa kohdattavaa. Treffasin Tuurin ja lähdettiin kävelemään kurasateessa Levykauppa Äxälle. Siellä soitti Santa Cruz, mutta enemmän kiinnosti tutut henkilöt. Elina, Inka, Olga, Satu ja muut pörriäiset. Valoissa vastassa Milja, Peppi ja Kiituri. Mäkkärissä Ella, Amanda, Dansku ja Marjo. Niin paljon tuntemattomien nimien luettelua, kukaan ei ymmärrä yhtään mitään. Karkkikaupan kautta kotiin.


Miten aina Keravan sittarissa on irtokarkit alennuksessa, kun nään Helmin? Kahvia kauniissa kuppilassa ja konkreettisin uskonnollinen herätys tähän mennessä. Meidät siunattiin ja viereisen kahvilan ihmiset nauravan täyttä kurkkua näytellessään meille peukkua lasin läpi. Kävin vierailevana tähtenä Helmin kanssa tanssitunnilla. Oli ihana päästä tanssimaan, vaikka tunnin tempo ja rakenne oli mielestäni hiukka pielessä. En niin paljoa saanut irti, kuin olisin loppupeleissä tahtonut. Oli kuitenkin imartelevaa, kun eräs tyttö tuli luokseni: "Ootko sä tanssinut ennen? Sä olet ihan sairaan hyvä!"

Tunnin jälkeen näin Anniinaa kera kahvin. Kahvilan keikkajuliste sanoi "lauantaina 26.4". Sano sitten siinä, että kumpana päivänä keikka on, kun perjantaihan se 26.4 oli. Extermpore -reissu Helsinkiin, turhaan tällä kertaa. Aina kannattaa yrittää. "Paska reissu, mutta tulipahan tehtyä."

Pinaattilettuja ja fetajuustoa. Aurinko paistaa, mutta ei se kesä vielä ole. Vaahtokarkkikaakao toimii ja savulohipatonki. Äikän koe huomenna, ensimmäistäkään sivua en ole lukenut.
Maailman kielet sekoittaa mun pään.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Rakkauskirjeet & tappouhkaukset tänne siis,kiitos! ;)