torstai 11. huhtikuuta 2013

can you see that fire burning deep inside?

Elämän pieniä iloja. Koulun aulasta löytyi tänään kärry, suuri laatta pyörien päällä. Istuttiin Olgan kanssa kyytiin ja leikittiin vuoristorataa. Saatiin kyyti hevosenkengän ympäri ja takaisin aulaan...Vaksi jo kaipaili siellä kärryään. Kaikkien ilmeet jaksoivat naurattaa. Se oli kivaa, istutuimme kyydissä vain ja huusimme, koska voimme tehdä niin. Voimme tehdä niin ja se oli parasta. Vaadin kärrykyydin jokaiselle päivälle.
 Pienen lapsen iloa. 


Minusta olisi ihanaa, jos saisin kisun tuomaan ostokseni kotiin. Kuvitelkaa kissa ajamassa autoa, se kun pimpottaisi ovikelloa ja kantaisi kauppakassin peremmällä.

Tiistaina suuntasin koulusta Helsinkiin ja käytiin Willun kanssa syömässä ilmaista jätskiä. Ben & Jerry's Free Cone Day oli jees, mutta kuka hullu muka jonottaa jäätelä? Me.

Round one
Round two
Ensimmäisenä testattu peanut buttercup -maku kiri aika hyvin yhdeksi suosikikseni. Niin täydellistä, kuin mikään voi olla.
Maistoin myös jotain vadelman makuista, jossa oli suklaabrownie -paloja, mutta aikasempi peittosi sen ihan 6-0.
Tämän kesän ensimmäiset jäätelöt ulkona.

Elämäni paras päivä. Pääsin Kampissa tapaamaan suuren muoti-idolini ja esikuvani. Nyt voin kuolla onnellisena. Mikään ei voita tätä tunnetta.

Tänään aloitin aamuni leipomalla donitsimuffinsseja. Vein niitä kaverille kouluun synttäreiden kunniaksi. Rakastan ilahduttaa ihmisiä. Ne aidot hymyt kasvoilla, jotka pienet ja isommatkin teot ja sanat aiheuttavat. Leipominen aamulla on ihanaa. Leipominen milloin vain on ihanaa.


Tänään oli myös viimeinen työpäiväni puhelinmyyjänä. Ainakin toistaiseksi. About kolme ja puoli kuukautta tässä tuli työskenneltyä.

Mielenkiintoisia ihmisiä tänään tuli vastaan kyllä ihan urakalla. Ihan säikähdin, kun olin eräälle 70v mummolle selittänyt, kuinka meiltä saa tukkuhintaan lehtiä. Hän vastaa, että hänen ei tarvitse tilata nyt lääkkeitä, että hän leikkelee kotona vaan muutamia ystäviä päivittän. Että hommat ihan loppusuoralla. Siinä vaiheessa alkoi tämäkin tyttö vähän hiljaiseksi mennä. "Aivan, no ei sitten muuta, kuin oikein hyvää illanjatkoa. Kiitos hei!"
Joko itselläni meni jotain ohi, mummo oli hieman höperöitynyt, tai sitten puhuin aidon mummelimurhaajan kanssa.

Oli kiva päättää päivä viimeiseen onnistuneeseen soittoon. Asiakas sai juuri sitä, mitä tahtoikin. Win-win -tilanne. Kaikki voittaa, kaikki on tyytyväisiä ja kaikilla hyvä mieli.

Mitä pitäisi tehdä, jos pääsee koulusta puoli kahdeltatoista? Huomenna tulee näin tapahtumaan ja minulla on paljon aikaa iltaan asti, ennen kuin lähden tsiigailemaan Lamaa Nosturille. "Mä en haluu olla yksin." Tylsistyn kotonani niin helposti. Tulisko joku katsomaan meille Pitkän kuuman kesän?

"No että häh vaan vittu itelles."

// Mikä minua vaivaa? Suuri onnellisuuskohtaus. Tuntuu, kuin sydän pakahtuu. Rakastan tätä tunnetta. Musiikki sen saa aikaan. Ja muistot. Kaikki johtaa kaikkeen, pieniä palasia, ei sittenkään. Suuria palasia. Monta kertaa samoista asioista puhun, mutta se ei haittaa...Koska se kaikki on totta. Kylmiä väreitä, oksettaa. En vain voi käsittää itsekään.

12 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Säikähditkö mua??? Willu ja mä näytetään ihan kamelinperseiltä Tuksun rinnalla.

   Poista
 2. Mitä hittoa onks toi Tuksu-kuvan Tuksu AITO?!! Tosissani luulin pahvinukeksi. o__o (Nyt herää kysymys kuka hitto tekis pahvi-Tuksun ja MIKSI...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kuule Tuksu-Tuksu!!!! :'D
   JA HEI!!! Minä kuule olen nähnyt pahvi-Tuksunkin. Kävin hakemassa uusimpia Liimoja meidän painosta, heti ovella tuli vastaan oikeasti iso pahvi-Tuksu. Että niin. :D Kaikki on kuule mahdollista.

   Poista
  2. Vähemmästäkin Mira rakas. :D Ymmärrän sinua täysin.

   Poista
 3. Tosi reilua laittaa samaan postaukseen kuvia jäätelöstä, muffineista ja suklaalevystä! Ei varmaan yhtään tee mieli herkkuja nyt! :D

  VastaaPoista
 4. Etkö enään harrasta joukkuevoimistelua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä en. Kovasti kyllä tahtoisin taas syksyllä jatkaa, mutta on niin paljon tekijöitä, jotka pitää ottaa huomioon, niin on hankala sanoa mitä tulee tapahtumaan. Joka tapauksessa rakastan voimistelua ihan hirmuisesti, etten siitä ikinä luovu. Jos ei ensi syksynä, niin varmasti vielä tulevaisuudessa minut kisamatolta löytää. :)

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista

Rakkauskirjeet & tappouhkaukset tänne siis,kiitos! ;)