tiistai 23. huhtikuuta 2013

all they want to do is rock

Istuin puisella penkillä ja katselin eteenpäin. Niin ysäri kahvila, baari, ravintola, kaikkea sitä. Kaiuttimista soi ysäripoppi, ikkunassa oli jäätelömainoksia. Paikka vaikutti niin mukavalta, jotenkin kotoisalta. Olisin tahtonut astua sisään, mutta paikka menisi kiinni viiden minuutin sisään. Loppupeleissä kävi toisin, paikka olisi ollut auki vielä tunninkin päästä.

"Tää alkaa näyttää samalta, kuin mun tietokoneen ruudulla."
Ananasperhe leirinuotiolla
Kiertelimme Heban kanssa etsien oikeaa paikkaa. Lopulta löysimme kotoisen nurkan. Valokeilat ja kaikki. Voisin sanoa kaiken olleen täydellistä, se oli nimittäin. Nukahdimme vesilintujen ääniin. Jotain mielenkiintoista tapahtui ja huomasimme olevamme juomassa kahvia ja syömässä toisten keksejä. Betoni oli mitä pehmoisin.

On aika heittää espressoshotit naamaan ja kömpiä ulos säkistä. Aurinko lähestyy koko ajan, lopulta se saavuttaa. Paras ja kaunein aamupala ikinä. Makoilua ja naaman polttamista.


Ihmiset, kevät on saapunut kaupunkiin!

Mukavaa palvelua, kallista kahvia ja hipin tarjoamia herkkuja. Kyllä, mainitsin jo, ettei mikään olisi voinut toimia paremmin. Tässä vaiheessa voisin mainita seikkailun sijoittuvan Hämeenlinnaan Verkatehtaalle, häppening nro.666: The 69 eyes Vanajasalissa.

"Ei vittu, kahvia!!!"
Hienosto wc. Minne kaikki aika vain valui? Missä vaiheessa pullonkerääjämummoista tulikin mummonkerääjäpulloja? Jännitys on niin kamalaa, mutta niin ihanaa.


Oli aika astua saliin. Sama soittolista soi tunnin aikana läpi ainakin kolmesti.

Meidät yritettiin tappaa ainakin kolmesti.
Sokaiskaa.
Hakatkaa.
Potkikaa.
Nautimme niistä kaikista.


Olen niin onnellinen, miten loistava keikka oli. Jokin oli muuttunut, tai oikeastaan mennyt vielä parempaan suuntaan. Show oli kaksinkertaistunut viime kerroista, se oli ihanaa huomata. Jätkillä menee nyt lujaa, boosti päällä ihan tosissaan. Wasting the dawn, niin pitkästä aikaa. Tähän kuului jotain parasta, Dressmann -kävely.

Ikinä ei voi hehkuttaa, miten hieno biisi I know what you did last summer onkaan. Ihan totta, tämä keikka oli mieletön! Yleisö aika lame osittain, mutta bändi ihan l-i-e-k-e-i-s-s-ä!

Keikan jälkeen oli shoppailun aika. Victims aren't we all.

´
Lyönti selkään ja kuulumisia. Pasi, Artsi ja myöhemmin myös Timo tulivat hengailemaan paitamyynnille.

"Täällähän näkyy tuttuja!"

Kuinka mukavaa kaikkea. Ja ananaspurkki.


On kivaa, että maailmassa on vielä loistavia ihmisiä jäljellä. Kiitos eräälle pariskunnalle, hehe, mitä luultavimmin tullaan näkemään tulevaisuudessa. Käytiin syömässä. First time in Hesburger together. Niin romanttista. Saimme tietää olevamme julkkiksia.

Istuimme autossa moottoritiellä, ulkona pimeää, keskiyö, Sixtarit soi. Ei helvetti, tämä on unelmaa.

Jäimme kyydistä Tampereella. Vuorokautta aiemmin luulin olevani sillä samalla hetkellä aivan jossain muualla. Ruutana Big City, Salkkarit ja rankkaa analyysiä. Kisut on ihania ja nukkuminen.

Mene!
Aloitimme erittäin loistavan projektin, josta seuraa informaatiota hetkenä minä hyvänsä.

Sää oli jälleen mitä kaunein, istuin nurmikolla ja ilmassa kaikui mahtava musiikki.

...Polttaa, asfaltti polttaa...
...It's maybe cold outside but in you the fire is burning...
...Elämä soi korvissa, tuoksuu tuulessa...
...When love and death embrace...

Olin katsomassa elämäni ensimmäisen kunnollisen jalkapallo-ottelun. Se oli oikeasti ihan mielenkiintoista. Samalla sain soiton etelämmästä eräästä toisesta kaupungista, mun kullat voitti kilpasarjojen SM-kultaa joukkuevoimistelussa. Ihan itketti, olen niin iloinen kaikkien puolesta.


"Onksul meikkipussi silmässä?"

Käytiin kahvilla vielä, sitten oli aika lähteä.

Junassa sain matkaseuraa. Eräs mies alkoi juttelemaan. Hänellä on ehkä maailman hienoin liikeidea, toivon todella, että se onnistuu ja uskon niin. Hänellä on loistava konsepti ja elämänasenne. Osittain todella paljon samanlaisia ajatuksia, kuin minulla. Hänellä on intohimoa rakastamaansa asiaa kohtaan. Hänen jäätyä pois aloin kelaamaan asioita ja tätä viikonloppua päässäni. Niin hienoa ollakseen totta.

"The world is not enough."

8 kommenttia :

 1. Vitsi noi teidän eväät on kuin suoraan jostain taivaallisesta pitopöydästä. Selkeesti teilläkin taas ollu mitä täydellisin reissu takana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanasti sanottu! Ja kyllä, kyllä oli! :)

   Poista
 2. Arvostan tätä tukkajumalakuvaa suuresti (saat ite päätellä mistä puhun!) TÄMÄ OLI LOISTAVAAA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :'D Päättelin ehkä oikein. NIIN OLI! <666

   Poista
 3. Mä edelleen kuolaan sun vaatteita xP Ja tota Jack Daniels -paitaa..

  http://furrysquirrelfurious.blogspot.fi/
  Anteeksi tämä mainostus, mutta uusi blogini kaipaa lukijoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Joo, Heban jackkipaita on kieltämätää erittäin maukas. Siitä vaan, mainosta kuin paljon tahdot. Kiitos kun kommentoit! :)

   Poista
 4. hei! haastoin sut :)

  http://pieceofthemess.blogspot.fi/2013/04/haasteita-ja-hopotysta.html

  VastaaPoista

Rakkauskirjeet & tappouhkaukset tänne siis,kiitos! ;)