torstai 7. maaliskuuta 2013

it's all in your books but has never been saidTervetuloa pitkästä aikaa seuraamaan hyllysarjaani!
Tänään on vuorossa neljänneksi ylin ja kolmanneksi alin osanen, joka käsittelee...
Vähän kaikenlaista. Katsokaa kuvat, ne kertovat paljon.


Pienimuotoinen Monroes -nurkkaus. Pieni keikkaomaisuuteni. Kortit ja pieni läpinäkyvä laatikko on 2011-2012 uuden vuoden kinkereistä. Laatikossa on Gatorade -pullon korkki ja Monroen käsikoru, löytyy myös itse lippu ja confetti-hile. Kaikkea sitä onkin raahannutkin kotiin asti. Kun tätä huonetta, jossa nytkin istun, remontoitiin, laitoin asiat tuohon laatikkoon ja jostain syystä ne sinne jäivät. Se oli kyllä hieno ilta, nämä kaikki muistuttavat siitä.

Keikkalippuja, Dregen-Polly -pusseja, saman henkilön plekuja, ja...JA ihania muistoja viime kesän yleisurheilun EM-kisojen tapahtumatorilta. Haha! Se oli loistava päivä. Kalevi Sankopää, sekä puolet "DREGEN KOM HIT / PERKELE, minä rakastan sinua, JUMALAUTA" -kyltistä, varustettuna nimmarilla.


Olen tietääkseni kertonut mieltymyksestäni juomatölkkeihin? Tässä on kivoimpia vastaan tulleita. Mmm...Kaikki kirsikanmakuinen on vain parasta. Oletteko koskaan törmänneet Iskelmä -energiajuomaan? Sitä sai pari vuotta sitten eurolla Tarjoustalosta, enää en ole siihen harmikseni törmännyt. Ihan tajuttoman hyvän makuista nimittäin, appelsiini-cola!
Mitenkään asiaan liittymättä...Crashdïetin parin viikon takainen keikkalippu, jolle en ole löytänyt parempaa paikkaa.

Viimeiseksi vielä muutama yleissivistävä teos, jotka sain vuosi sitten joululahjaksi: Michael Monroen elämänkerta ja Mötley Crüen törkytehdas. Niiden välistä löytyy viime kesän Rockin' Hellsinki -tiketti.
Nami nami tuplakirsikka Dr. Pepperiä. Join muuten tuon tölkin viime syksynä joukkuevoimistelun Etelä-Suomen aluekisojen jälkeen, se oli lauantai. Olin edellisenä iltana/yönä ollut katsomassa Sixtareita Jyväskylässä. Siemaillessani tuota, maistelin myös hieman Ben & Jerry's -jäätelöä.

Muistoja, muistoja, muistoja.

4 kommenttia :

 1. ois upeeta jos tekisit postauksen siitä mitä teet hiuksilles ja miten meikkaat aamusin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos ideasta! Pitää alkaa miettimään, miten tuon toteuttaisin...Ja sillä tavalla, että siitä kukaan ymmärtää. Jotain vaihe vaiheelta -kuvia ehkä? Sitten kun keksin parhaimman toteutustavan, niin en näe tässä mitään ongelmaa. :)

   Poista
 2. Kirsikkakola-tölkki näyttää houkuttelvalta, vaikka en yleensä oikein pidän kirsikkaisista juomista. Tota olis kuitenkin kiva maistaa! :-) Pollyt on ihan mun lemppareita, ostan aina sen punaisen pussin - vaikka muutaman kerran on tehnyt mieli ostaa se uusi musta pussi.. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa maistaa cherry-kolaa ja niitä Pollyja!! Elämässäsi on suuri tyhjiö, jos et maista niitä Polly Rockseja. Ne maut vaikuttavat aika mielenkiintoiselta, mutta ai että miten hyvää!!! Niihin jää koukkuun, ja kohta et enää muuta syökään. :D

   Poista

Rakkauskirjeet & tappouhkaukset tänne siis,kiitos! ;)