perjantai 1. helmikuuta 2013

sleep all day, party all night, never grow old, never dieVuorossa hylly numero kaksi. Omistettu kokonaan...arvaatteko mille?...The 69 eyesille!

Kaikki ne tavarat, jotka eivät jo ole jollain muulla paikalla. Harmittaa, kun en saa kaikkea laitettua samaan paikkaan. Niin se olisi kivointa ja kätevintä. Niille voisi ostaa erikseen ihan oman kaapin.


Säilyneitä keikkalippuja, tarroja, sekä kortteja.  Saatatte huomata nurkassa vanhanaikaisen Sprite -pullon. Se on ensimmäiselta sixtari-keikaltani, Ankkarockista 2007. Myös käsiohjelma rullalla sen vieressä. En tiedä miksi olen ne säästänyt, jotain yhdeksänvuotiaan logiikkaa. Tai no, olihan se tietenkin upeaa.


Goth 'n' roll -boksi, Jyrkin sarjiskirja, valokuvakirja, huivi Norton Rocksista, seiskaluokalla tehty tietolehti. Back In Blood on vaan käsittämättömän loistava, niitä siis löytyy kaksikin kappaletta. Oma cd nimmareilla varustettuna, sekä mutsilta pöllitty "vampire edition" dvd:n kera. Ennen kuin X ilmestyi, tämä kyseinen levy oli ehdoton suosikkini. Ajattelin, että ei parempaa voisi tulla. Toisin kävi.Viime syksyn kapuloita, plekuja, lisää lippuja. Kolme kasetillista The night of the vampiresia. Se se vasta olikin sitten loistava radio-ohjelma. Nykyinen musikkimakuni pohjautuu täysin siihen. Nuorelle tytölle jokaisen perjantain huipennus alkoi kello 20:00. Luurit päähän ja sivistymään. Ei niitä soitetuimpia rallatuksia, vaan kaikkea taivaallista. Voisin mainita esimerkiksi sellaisia nimiä kuin: The sisters of mercy, Crashdiet, Backyard Babies, Hardcore Superstar, Marilyn Manson, Hanoi Rocks, Murderdolls, sekä Misfits.

Miksi niitä sitten nauhoitettiin? No, minulla oli usein perjantaisin aikaisin lähtö voimistelukisoihin. Silloin en pitänyt valmentajastani, sanoin porukoille, etten lähde kisoihin, jos en saa ohjelmaa nauhalle. Yhtäkään lähetystä ei voinut jättää väliin. Niin arvokasta se oli. On edelleen. Elämäni saattaisi oikeasti olla erilaista ilman kyseistä showta.

Kokonaisuudessaan voisin tämän hyllyn nimetä itselleni rakkaimmaksi. Jokaikisestä tavarasta ja lippulappusesta osaan kertoa tarinan, joka merkkaa itselleni enemmän, kuin voi sanoin kuvailla. Ne muistot, hetket, arvostus ja onnellisuus. Jonkun mielestä tämä kaikki saattaa kuulostaa aivan pähkähullulta ja epätodelliselta, mutta sitä se kai on. Kukaan ei voi ehkä ymmärtää, paitsi Heba.

Onnellisuuskohtaus, muistoja aikojen takaa, sekä viime syksyltä. Onneksi kohta on kesä ja festarit.

Jos jotakuta kiinnostaa lukea vielä viime vuoden seikkailuistani, niin täältä pesee:

Jussi Narinkkatorilla
Räikkärock
X
Linnanmäki
Nosturi
Lutakko
Finlandia-klubi
Pori-Rauma
Tavastia-Pakkahuone

"THE WORLD IS NOT ENOUGH"

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Rakkauskirjeet & tappouhkaukset tänne siis,kiitos! ;)