perjantai 8. helmikuuta 2013

eikö olekin sairasta, mutta aika kiintoisaa


Tänään vuorossa kaappini/hyllyni/vitriinini/miksikä sitä ikinä haluaa kutsuakaan kolmas hylly ylhääntäpäin.

En oikein tiedä sanaa, jolla tätä voisi kunnolla kuvailla. Sälää, ehkäpä. Kaikkea, mikä näyttää kivalta juuri siinä.


Kynsilakkaa, joista en käytä suurimmaksi osaksi kuin mustaa. Kaksi lahjsaksi saatua vartalotuoksua, jotka haisevat niin kamalalle, ettei niitä pysty käyttämään. Taustalla lasipurkki ja ihana 69 eyes -sarjakuvani, joka saapui mutkaisesti perille, mutta kuitenkin saapui.


Tuo Blessed Be -vinyyli on niin upea! En vieläkään ole päässyt kuuntelemaan sitä, mutta sitä hetkeä odotan. Halloween huulirasvoja ostin kerran Seppälästä, mikään ei voi olla suloisempaa.
Kuivashampoo -pullo on tyhjä. Ostin sen kerran, käytin kerran, sitten se tyhjeni itsekseen. Säästin pullon, koska se on täydellinen juuri tuohon. Sen vieressä on Bailalta Lontoosta saatu hautakivitikkari. Se on mustaherukan makuinen. En kyllä usko, että raaskin tuota ikinä maistaa. Seinään nojailee jotain erittäin muistorikasta. Tango Piratesin settilista viime lokakuulta. En todellakaan valehtele sanoessani, että se keikka oli yksi hienoimmista illoista elämässäni. Niin suuri kunnia tavata sellaisia legendoja.

 
Pinkki torni jostain päin Ranskaa tuliaisena. Kaksi mustaa joutsenta lipuu aurinkolasien ohi.

Ensimmäisen kerran, kun näin Marilyn Mansonin Heart Shaped Glasses -videon, sain WOW -elämyksen ja tahdoin saada sydänlasit. On ne hienot.

Miniraastinrauta. Miten tulisinkaan toimeen ilman sitä? Monet shortsit ja housut on sillä raasteltu ja elämämme jatkuu yhdessä ikuisuuksiin.

Mystinen penaali. Sieltä löytyy hassunhauskoja meikkejä vuosien takaa. Tai ei siellä paljoa mitään ole. Sininen kajaali, sininen luomiväri ja huono ripsari. Hassua kyllä, myöskin kasvovärikynät, jotka ostettiin ehkä silloin, kun olin 5-vuotias. Ne on ostettu Ahonlaidasta kolmella ja puolella eurolla.

2 kommenttia :

  1. Hei sulla oli joskus kauan sitten täällä ohje miten tehdä ite jäätelöö. Noh, mä otin sen talteen ja unohdin koko jutun pitkäks aikaa, nyt kun muistin taas niin mulla ei oo hajuukaan mistä kondensoitua maitoa saa :D Onko sitä edes ihan perus ruokakaupoissa?

    VastaaPoista
  2. Ainakin suurimmista marketeista, nykyään kyllä löytyy hyvin melkein joka paikasta. Meidän sittarissa se on leivontahyllyllä jossain ylhäällä nurkassa, mutta joissakin paikoissa se on siellä, missä muutkin säilykkeet. Säilykepurkissa se siis on. Kannattaa kysästä myyjältä, jos et löydä. :)

    VastaaPoista

Rakkauskirjeet & tappouhkaukset tänne siis,kiitos! ;)