perjantai 25. tammikuuta 2013

se kysyy: ollaanko täällä oikeasti?

Kuvasin, mitä halusitte.


aamupala
Tältä se näyttää lähes joka aamu. Maitorahkaa, marjoja, sekä vehnänalkioita, kaurahiutaleita yms. Hyvää teetä pitää tietenkin olla. Kyseisessä kuvassa on vuorossa metsämansikkatee.

oma piirros
Nykyään piirtelyni rajoittuu lähinnä juuri esimerkiksi englannin tunteihin. Aikaisemmin piirtelin paljonkin, mutta nyt se on jäänyt sivuun.
makuuhuoneeni kattolamppu

Simo

Timo
Tupla-Timo!!! Timo-Timo.
paras kahvikuppi

matikan vihon keskiaukeama

lempiasia
Katselin ympärilleni miettiessäni, mikä on minun lempiasiani. Asia on erittäin selvä. Rakastan tätä vitriiniä. Se on täynnä rakkaita asioita, muistoja. Hetkiä joita en koskaan halua unohtaa ja joihin voisin palata aina uudestaan ja uudestaan. Niin kaunista. Yksi kaappi kertoo tuhat sanaa.

kaikki purkattomat purkkapussini
...Kaikki jotka satuin löytämään. Osa niitä sijaitseekin paikoissa X ja Ö. Niissä on hyvä säilyttää kaikkea. Koulussa kaikki aina tulee kerjäämään purkkaa, mutta pettyvät, kun kaivan pussista puhelimeni.

turhin asia huoneessani
Tämä laatikosto piti hävittää jo noin vuosi sitten, kun huonettani laitettiin uusiksi. Vieläkin se tuossa pönöttää ja toimii lähinnä tyhjien lakkapullojen säilytyspaikkana.

lempikengät

lempihousut

lempipaita

Lempipaita itselläni vaihtelee todella kausiluonteisesti. Tällä hetkellä tämä kyseinen yksilö on ehdoton suosikkini.
karmeimmat sukat

lempisukat

lempilevy

kaikki cd-levyni

Tämä ehkä vähän jopa hävettää. Rakastan musiikkia ja levyjä, mutta ensimmäinen asia ne eivät valitettavasti ole ostettavien listassa, kun rahaa hieman saan. Levyjä haluaisin niiiiiiiiiin paljon enemmän. On paljon kivempi kuunnella mankasta, kuin esimerkiksi koneella Spotifysta. Sekin on yksi syy sille, että käytän paljon kirjastoa.
joku kiva kynttilä

lempileivonnainen/herkku
Kaikki makea, suklainen, mitä niitä voikaan olla!
"So sweet nice to eat."

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Rakkauskirjeet & tappouhkaukset tänne siis,kiitos! ;)