maanantai 28. tammikuuta 2013

mutta nyt asiat ovat toisin, kaikki on ylösalaisin

Kaappi, vitriini, mikä lie. Se kertoo tarinoita elämästä. Siksi olen päättänyt esitellä sen eritellen hylly hyllyltä teillekin. Haluan, että näette sen. Omissa silmissäni se on niin upea. Tärkeitä asioita, sekä myös asioita, jotka ovat vähemmän tärkeitä, mutta oi niin kivan näköisiä.Aloitetaan ylhäältä, ensimmäisestä hyllystä.
Tämän hyllyn voisin sanoa liittyvän/näyttävän aika paljon aiheeseen ruoka. Ihanan värikäs, kivaa katseltavaa. Pienessä läpinäkyvässä rasiassa muumitölkin vieressä alhaalla on saippua. Ihana sellainen. Sain sen Idalta vuosi sitten jouluna, mutta olen raaskinut käyttää sitä tasan kerran. En voi edes kuvailla sitä, kuinka hyvältä se tuoksuu. Se on vaaleanpunainen ja siinä on glitterillä keijun kuva.


 
Olen lievästi addiktoitunut leivontakirjoihin. Ensimmäistäkään en ole itseasiassa kyllä ikinä itse ostanut, mutta kaikki ihanat aina antavat lahjaksi. Niin ihania reseptejä, sekä kuvia. Monia reseptejä olen kokeillut, mutta vielä enemmän on niitä, joita en ole kokeillut. Olisipa vain kaikki aika, rahat ja ruokailijoita...Viimeinen näistä ei kyllä varmastikaan olisi ongelma.
Kaikkien kirjojen takaa löytyy sitten jotain astetta mielenkiintoisempaa. Nimittäin se, joka jokaisella ihmisellä tulisi olla: Japanilainen kokinveitsi. Joulu 2011. Enemmän tai vähemmän innostuneena availen paketteja. Tättärää!! Paketista ilmestyy japanilainen kokinveitsi. Voitte vain kuvitella ilmeeni. Oikein iloisesti sekin nyt odottaa käyttöön pääsyä tulevaisuuden asunnossani. Tervetuloa kaikki kakkukesteille!
Sitten se, "turhempi" osa. Peltipurkkeja, jätskipikareita, kahvipahveja, käsirasvaa muffinssissa, saippuakuplia,   Belgialaisen valkosuklaan kuori. Ei noissa mitään sisällä ole, ne vaan näyttävät kivoilta. Pidän niistä aivan törkeästi. Mikä siinä onkin...En tiedä. Niiden pitää olla siinä, en voisi heittää niitä pois mistään hinnasta. Niissä jokaisessa on jotain, mistä pidän. Muotoja, muffinsseja, muumeja. Ne tekevät iloiseksi.

2 kommenttia :

 1. Hei, sulla on tosi kiva blogi! :)
  Kirjoitat todella kivoja postauksia ja kirjoitat jotenkin tosi persoonallisesti.
  Harvoin löytyy vielä tällaisia massasta poikkeavia blogeja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIITOS Siiri. Joka kerta on ihana saada tällaista palautetta. Iso hali sinne! :)

   Poista

Rakkauskirjeet & tappouhkaukset tänne siis,kiitos! ;)