perjantai 18. tammikuuta 2013

i've been around

Tervetuloa mukaani, vietetään yhdessä päivä uudelleen. Päivä, jonka nimi on maanantai 14.1.2013.

VAROITUS! Jo näin ihan etukäteen voin sanoa, että jos haluat katsella laadukkaita kuvia, jotka on 600 euron järjestelmäkameralla otettu, tämä ei ehkä miellytä silmääsi. Tätä se on, minun elämääni, vain suttuisia kuvia. Digikamera, viimeisiään vetelevä, ei enää tarkenna kunnolla. Teinipeili -kuvilta et myöskään tule välttymään tässä postauksessa.

Shhh!!...Nyt se alkaa.


Hyvää huomenta! Kello on 5:45. Pestään hampaat ja mietitään siirtymistä keittiön puolelle.

Tänään vähän kevyempi aamupala, salille kun kerta ollaan menossa. Ei ole kiva treenailla ihan ähkynä. Ananastee on parasta.


...Okei, se siitä keveydestä. Jääkaapista löytyy viimeinen pala daim-piirakkaa, joka tehtiin Tuurin kanssa eilen. Mm...Nyt vielä parempaa, kun on vetäytynyt yön yli kylmässä.


Puetaan päälle, hiukset kiinni, kamat kasaan. Ulko-ovesta astutaan ulos kello 7:30.

...Ja salin ovesta sisään kello 7:45. Muutama harhaileva sielu treenaamassa. Ihanaa, kun ei ole paljoa muita. Ensin puoli tuntia juoksumatolla, yhteensä puolitoista tuntia treeniä. Lopuksi ihanat venyttelyt.

Suihkuun vaan ja vaatteet päälle. Askel käy kohti kauppaa.


Duuniin evääksi suklaajuoma ja mandariini (joka maksoi 12 senttiä). Nyt rahkaa naamariin. Suuntaan siis äitini asunnolle syömään ja kuuntelemaan musaa. Jos en ole aikaisemmin tässä bloginkaan puolella maininnut, vanhempani ovat siis eronneet, ja asustelen siis isäni luona siskoni kanssa.


Meikkailen, ja laitan hiuksia. Tänään ei jaksa.

Kello 9:30. Matkaan lähden, matkaan lähden! Kävelen kylmässä ulkoilmassa kouluun. Jippii!

-10:00 Kaksi tuntia äidinkieltä. Jatkan tutkielmaani.
-11:30 Ruokailu. Lihakastiketta.

-12:15 Fysiikkaa, sitäkin kaksi tuntia. Tarvitsen motivaatiota.


Kello 13:45 juoksen bussipysäkille. Koivukylän asemalle, junalla Pasilaan, seuraava juna Huopalahteen.Töihin ennätän puoli kolmen maissa. 


Kahvia? KYLLÄ! Maistuu erittäin hyvältä tässä vaiheessa päivää. Harmi vain, kauppoja pyöreä 0, vaikkakin yritys täysi 10. Soitteleminen on kivaa!


Kello 18:30. Kävelyä Etelä-Haagan läpi, junalla Pasilaan, junalla Tikkurilaan ja bussilla kotiin. Matkalla luetaan kirjaa, sekä enkun kokeeseen. Juostessa hengästyy, pakko ehtiä katsomaan Salkkareita!


Läksyjen aika!


Jos haluaa pysyä mukana siitä, mitä pitäisi tehdä, on pakko olla kalenteri. Täytyy tsekkailla viikon kulku.


Hyvää yötä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Rakkauskirjeet & tappouhkaukset tänne siis,kiitos! ;)