sunnuntai 6. tammikuuta 2013

here's no end, in here we need no reason

Pahoilaisen vuotta on kulunut nyt viikko, 12 sivua elämää. Alkuvuosi hieman jopa pelottaa. Yhtäkkiä huomaan kalenterini olevan miltei täynnä. Se ei sinänsä ole yhtään huono juttu, tykkään olla liikkeessä. Oi, tämä tuli vain niin äkkiä, yllätyksenä.


Uusi vuosi vaihtui Anniinan seurassa, Helsingissä. Uudelle vuodelle en periaatteessa lupauksia tehnyt, mutta aloitin herkkulakon. Ensin ajattelin, että kesään asti on paljon, mutta nyt se tuntuu ihan mahdolliselta. Raakasuklaa ja pähkinät sallitaan, jätski ja leivonnaiset joskus. Minun on sentään pakko päästä leipomaan aina välillä. Haluan vain kokeilla, ja koen jotenkin tarvetta puhdistua.
Aloitin työt. Tässä teille Suomen kuumin puhelinmyyjä. Tykkään siitä duunista, se on oikeasti kivaa. Tarkoitus on käydä kolme kertaa viikossa aina neljä tuntia kerrallaan. Raha mikä raha, festareita odotellessa.

Kävin myös hakemassa yhdistelmäkortin läheiseltä salilta. Kuntosali, sekä ryhmäliikuntatunnit. Yllätyin kovasti perjantaina, kuinka rankkoja tuollaiset jumpat voivatkaan olla. Oli säälittävää huomata, että ne mammat jaksoivat paremmin, kuin minä. :D Vieläkin on jalat kipeät!

Lauantaina matkustin Keravalle, Jaanan luokse. Juteltiin kunnolla pitkästä aikaa, ja ilmoitimme minut kolmeen jumppakoulu-koulutukseen.

Lähettäkää mulle viestejä, kun nukun, saatte varmasti hauskan vastauksen! :D
Kalenteria tutkiessani tosiaan huomaan, miten viikot ja viikonloput alkavat täyttymään. Koulukin tosiaan alkaa huomenna, mutta milloin sitä ehtii opiskella? Kolmesta päivästä menee tunteja pois lukioesittelyiden takia, on kierrätyksen teemapäivää, taksvärkkiä, sekä produktiopäiviä. Hieman hirvittää, vaikka tiedän selviytyväni. Luultavasti enemmän hommia tulee kotiin, mutta pitää vain yrittää olla alusta asti tunneilla mukana.


Bataatti on parasta
Tiivistetysti tämä kevät näyttää tällä hetkellä kalenterissani tältä:
Koulua
Duunia,
Keikkoja,
Frendejä,
Treeniä,
Kisoja,

Koulutusta
Periaatteessa vaikuttaa tosi hyvältä, mutta miksi silti minua stressaa?? Haluan päästä pois siitä.


PS. Käykääpäs vielä laittamassa tänne ideoita "Kuvaan mitä haluat" -postaukseen. ;)

2 kommenttia :

  1. Sulle on haaste mun blogissa!:)

    http://wait-a-moment-amanda.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Rakkauskirjeet & tappouhkaukset tänne siis,kiitos! ;)