lauantai 29. joulukuuta 2012

ajattelenko liian lujaa?

Hyvää iltaa!


Tänään kävin taas vaihteeksi Helsingissä, tällä kertaa hieman ostoksilla äitini kanssa. Aleista ei tällä kertaa löytynyt  oikein mitään, mutta silti tarpeellisia asioita tuli hankittua. Käytiin Subissa syömässä ja myöhemmin palattuamme joimme kahvia ja katsoimme vanhoja Salkkareita. Äidin kanssa on välillä kivaa viettää aikaa. Hän on vanhemmistani se, jonka koen olevan paljon läheisempi minulle. Vaikka en minä hänellekään todellakaan kaikkia asioitani kerro, kuten jotkut tekevät.

Joka tapauksessa, tässä erittäin mielenkiintoisia ostoksiani:
-Muistikirja, jota kissojen ja koirien kanssa etsin. Kyllä, sen täytyi olla puhdassivuinen. Ei viivoja! Ei ruutuja! Siitä tulee päiväkirjani,  josta teille kerroin. Tosin päällystän siitä erittäin hienon, joten kukaan ei tule sitä tunnistamaan tästä eteenpäin. Maksoi hurjat 12,90 Sokokselta, mutta se tulee olemaan hinnan väärti

-Liimaa ja lyijyä. Jokaisen kiltin koulutytön perustarpeita.

-Löysin vihdoin täydellisen höyhenhiusklipsisysteemin. Olen vuoden verran etsinyt täydellistä ja tänään olisin löytänyt useampiakin, ja vaikka missä ihanissa väreissä. Neljä euroa Cybershopista. Näitä haluan lisää.

-Uusi eyeliner ja ripsari. Sokoksella oli aika hyvin meikkejä alennuksessa, suosittelen käymään! Tuo lumenen ripsari vaikuttaa tosi hyvältä ja maksoi hurjat 4,90 euroa. Eyeliner Anttilasta, mutta ihan normihinnalla, about kahdeksan euroa.Pieni sneak peak upeasta paidasta, jonka äiti onneksi suostui sponssaamaan. 60 euroa Morticiasta. Hullu hänen täytyy olla! Asiaa tosin ehkä auttoi liikkeessä soiva hyvä musiikki, joka sai äidinkin heltymään. Rakastan käydä Morticiassa, siellä on niin ihania vaatteita ja muutenkin hyvä tunnelma, sekä palvelu. Varsinkin tänään.

Astuin liikkeeseen. Ensimmäinen asia, jonka huomasin, oli taustalla soiva The 69 eyes. Huomattuaan takkini selässä olevan 69 eyes -kuvan, myyjä laittoi soimaan sitä lisää.

Tuo paita on jotain niin upeaa, laitan heti paremman kuvan, kun saan kuvattua sen päälläni.Sitten, ettei tämäkään postaus jäisi ilman urheilullista puolta...Jippii! Narupunttihousut! Alan siis käymään salilla, kun kerta pidän välikauden joukkuevoimistelussa. Huomenna ajattelin käväistä tuossa lähisalilla ja käydä hankkimassa kortin.

Ostin myös erään mustan topin (waaaau), jota olen tällä hetkellä työstämässä hieman uuteen muotoon. Huomenna siitäkin ehkä lisää.En tiedä, oletteko huomanneet lukijani, että tällä viikolla olen postannut joka päivä. Kyllä, tämä oli ihan suunniteltu juttu. Tässä lomalla on ollut aikaa, ja ajattelin, että tämä voisi olla ihan kiva juttu teitäkin kohtaan, jotka tykkäätte lukea blogiani. Huomenna siis viimeinen postaus tällä viikolla. Toivottavasti olette tykkäilleet. :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Rakkauskirjeet & tappouhkaukset tänne siis,kiitos! ;)