keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Täällä haisee Liima!

Liima-zine.
Haluatko pysyä kartalla mielenkiintoisimmista ilmiöistä punk-maailmassa?
Haluatko saada käsiisi maailman parhaimman omakustanteen?
...Nyt sinulla on siihen mahdollisuus!
 
Liimaa saa nyt myös postimyynnillä!

Lähetä kirjekuoressa 2 euroa, osoitteesi sekä käyttämätön postimerkki. Osoitteena on Liima-zine, Poste Restante, 15240 Lahti. Jos tahdot jonkun muun numeron kuin viimeisimmän, tai useamman kappaleen, ilmoita sekin! Toimi näin, niin lähetämme sinulle Liimasi saman tien!

Sivistäkää itseänne!

Lisätietoja voi kysellä minulta ja Liiman Facebook-sivulta.

11 kommenttia :

 1. heeeey eli ootte julkassu kaks kappaletta? :3 ku tahtosin kaikki jo ilmestyneet ja jos on tulossa ihan lähiaikoina niin voisin ootella siihen asti ja tilata senkin~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep jep! Syyskuun ja Lokakuun numerot. Tarkkaa ilmestymispäivämäärää seuraavalle numerolle en osaa sanoa, mutta se tulee ilmestymään marras-joulukuussa. :)

   ...Ja mikä mainioin joululahjaidea kavereille tietenkin! ;)

   Poista
 2. wouu, kiinnostus heräsi! jos tahtoo noi molemmat mitkä on jo ilmestyneet, niin onks se sit niin että per lehti maksaa sen 2e? (--:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava kuulla! :) Joo, eli 2€/numero. Eli yhteensä 4€ + postimerkki. :) Kirjekuorta vaan menemään, niin molemmat on pian sun.

   Poista
  2. fuck yea! kiitos tosi paljon vinkistä;) laitanki heti huomen kuorta postiin! & by the way, miten muuten ite löysit tuon lehden? :'--U

   Poista
  3. Ihan mahtavaa, ole hyvä vaan! :) Ystäväni alkoivat tekemään kyseistä lehteä, olin silloin jo innoissani. Nyt olen vielä enemmän innoissani, kun olen itsekin tekemässä sitä. :) ...Sanaa saa myös levittää eteenpäin! Laita ihmeessä kommenttia, kun olet saanut lehdet kätösiisi. On aina hauska kuulla palautetta ja mielipiteitä. Niitä varmasti arvostetaan.

   Poista
  4. menin sanattomaks, varmaan mahtavat fiilarit! :'---) & todellakin onnistuu, palautetta tulee! ja uskon että vaan positiivista! mietin vaan että kun tuossa on osoitteena lahti, niin onko mahdollista että jos piipahtaa lahdessa niin ne sais käsiinsä? {: kun siis perjantaina oon siinä 2 aikaa(maybe) lahden bussiasemal, ku venaan siel vaihtoo seuraavaan dösään, et saisko joku ne siihen tuotuu? XD

   Poista
  5. Onnistuu!! Laitappa viestiä Liiman facebook-sivuille, niin Nancie tunnistaa sinut huomenna. http://www.facebook.com/liima.zine

   Itse asun siis Vantaalla ja Tango Skitsofrenia-blogin Nancie tuo sinulle lehtesi. :) Eli varaa mukaan 4 euroa. Jos tulee jotain kysyttävää, niin kannattaa kysyä Facebookissa, sillä tänä-iltana en enää ehdi käymään koneella. :)

   Poista
 3. Thanks girl! :'---) kerkesin jo laittaa kuoren postiin! mutta jos seuraavat lehdet noutaisin tärskyjen merkeis? ku tulee käytyy aina parisen kertaa kuussa paimion suunnal, ni se bussi menee aina ensin lahteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. You're welcome! Tietty sopii. Mulla itselläni on vain se tilanne, että asun Vantaalla, mutta kyllä minutkin aina välillä Lahdesta löytää. Aina joku silti pääsee lehtiä tuomaan. :)

   Poista

Rakkauskirjeet & tappouhkaukset tänne siis,kiitos! ;)