sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Now everybody wanna dance with you - I cannot dance `cause my boots are stuck with glue

Tapasin tuossa perjantai-iltana ystävääni, jota en ollut nähnyt moneen kuukauteen. Pohdiskelimme yhdessä miten nopeasti aika aina kuluu ja että pitäisi nähdä useammin. Niin se vain on, tajusin, että kohtahan on jo joulu. Vuosi sitten olin ostanut jo suurimman osan joululahjoista ja nyt en ole edes ajatellut asiaa. Pitäisikö tässä jo huolestua?Silloin ei tosiaan ehdi ajatella ajankulua kun on luettavana kirja, enkun koe, ruotsin koe, tet-raportti kirjoitettavana, isänpäiväkortti tehtävänä, läksyt laskettavana, hiukset värjättävänä ja mitä vielä? En aio valittaa. Tiedän, että loppuvuosi tulee olemaan kiireinen, mutta pystyn kyllä tekemään kaiken. Olen päättänyt sen. Haluan tehdä kaiken kunnolla ja pärjätä.

Treenisaldokin kasvoi tällä viikolla yhdeksällä tunnilla. Kuvitelkaa se tunne, kun olet aamu kymmenestä ilta seitsemään treenisalilla. Voin sanoa, että loppuillasta alkoi jalat ja mieli väsymään, mutta kaikki se oli vain meidän parhaaksi. Ohjelma tosiaan meni eteenpäin.

Lähettelin sähköpostia Saksaan ja soittelin suomeen. Kiva paketti on yritetty toimittaa minulle, mutta en ole ollut kotona. Toivottavasti maanantaina onni on kanssani ja olen kotona saman aikaan, kuin postimies. Paketissa nimittäin pitäisi olla oikein hieno 69 eyes-paita ja -sarjakuvakirja.
 "Näytä hakatulta" -päivä. Keila taisi kopsahtaa torstain treeneissä suoraan nenänvarteen ja hiuksetkin tuli värjättyä samaisena iltana. Ja itsehän en ole mikään hirveän tarkka noissa värjäysasioissa, joten sitä väriähän on aina ympäri naamaa. "Hei Tiina, mitä mustaa sulle on oikein nenässä?" -Mustelma.


 Yllätyin positiivisesti, kun ensimmäisen jakson jaksotodistukset jaettiin.
Äidinkieli 10
Ilmaisutaito 9
Matematiikka 10
Terveystieto 9
Uskonto 10
Yhteiskuntaoppi 10

 Valmistin aika erinomaisen isänpäivä-aamiaisen. Tonnikala-toasteja, kahvia, smoothieta ja banoffeeta. Voi kun sellaista saisi joka aamu. Ainiin! Uusi ulkoasu on nyt valmis. Mitä tykkäätte?


4000 sivun katselua, 40 lukijaa. Kiitos!

2 kommenttia :

  1. Sun blogis on Liebster Blog♥ lue lisää mun blogista http://rraaeeblog.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Rakkauskirjeet & tappouhkaukset tänne siis,kiitos! ;)