maanantai 19. marraskuuta 2012

I will never forget...It took a piece of my soul

Polvet on täysin mustelmilla, mutta se ei haittaa.

Päivä 1. Saavuin Lahteen, tuonne Suomen Chicagoon. Kävelimme Heban kanssa pimeitä kujia pitkin Sibelius-talon pihaan...Eikun siis kaupan kautta tietenkin! Viikonlopun aikana tuli huomattua, kuinka vaikeaa kaupassa käyminen osaa olla. Ikinä ei tiedä, että mitä oikein haluaa ostaa.

Takaisin Sibelius-talon pihaan. Sisälle näyttää valuvan kokous-ihmisiä. Eikö näiden ovien pitänyt avautua kahdeksalta? Piipahdus narikkaan ja mukava mies sanoo: "Ei teidän siellä ulkona tarvitse jonottaa!" ...Täydellisyyttä! Leiri pystyyn, musat "täysille" ja nauttikaamme olostamme. Tässä vaiheessa voisin kertoa, että kyseessä oli siis 69 eyes -nimisen orkesterin konsertti.


Ensimmäinen tunti, toinen tunti, kolmas tunti... Tunnetko olevasi henkisesti raskaana? Pitäisikö sinun käydä psykologilla? Voiko henkisesti raskaana oleva saada äitiyslomaa? Jos on henkisesti raskaana, kasvaako pää?

Kahdestoista tunti...Jee! Jouduimme purkamaan kotimme, mutta sekään ei haittaa. Olimme vielä jossain paremmassa paikassa. Juuri siellä, missä meidän kuuluikin olla.


I WANNA DO BAD THINGS WITH YOU
 -intro tuli takaisin. Tuo rakastettu viisu näiden halloween-keikkojen jälkeen. Tätä on kaivattu.TONIGHT! Ei, ei, ei, ei voi mennä näin... Venäläinen mies, joka jo enne keikkaa yritti tunkea eturiviin onnistumatta, päätti suosikkibiisini kohdalla pilata fiilikseni. Ja minuahan on aivan turha yrittää heivata paikaltani pois. Mitä muuta siinä vaiheessa voi tehdä, kuin itkeä? Suosikkibiisistä on puolet mennyt ohi hakatessa toista sormille s-kirjaimen muotoisessa asennossa toinen jalka ilmassa. Yritin siis potkaista, mutta kyseinen henkilö lukitti jalkani aitaa vasten. Melkein maan tasossa käyneenä sain kuitenkin riuhdottua kaiken takaisin paikalleen ja voin sanoa sanoneeni pari valittua sanaa miehelle biisin jälkeen. Ihmisillä ei ole harmaintakaan aatosta käyttäytymisestä keikoilla. Tuollainen ärsyttää varmasti muitakin. Joka keikalta löytyy aina joku älykääpiö.

Jätkät oli kyllä herkkinä. Heti ensimmäisessä spiikissä Jyrki alkoi puhumaan syvällisiä ja Jussikin vannoi rakkautta.

Keikan jälkeen kampesin itseni korkean rauta-aidan yli ja ihmiset katsoivat hölmistyneenä, kun hain lattialta rumpukapulan ja kävelin pois. 

Odottelua isolla oolla, koolla alkavassa kylmässä yössä. Kaksi hahmoa ilmestyi, sitten siirryimme autoon ja matkasimme kohti Lahden yöelämää.


Jyrkillä ja Jussillahan oli DJ-keikka Lahden Tivolissa ja meidän mottohan on: "Aina voi yrittää!". Jonon jatkoksi vaan! "Papereita?" ...Omat henkkarit lompakosta, joita portsari katsoo erittäin kauan, sitten taas minua, sitten taas kaunista henkilökorttiani. "Tiedättekste mikä on ikäraja baariin?"  ....."Ehkä." Naurua vaan.Tällä kertaa ei onnistanut, mutta tilaisuuksia tulee aina uusia.

Odoteltuamme lisää saapui Jussikin paikalle, kuulumiset vaihdettiin ja sitten unten maille Mukkulan perukoille.

Päivä 2. Sunnuntai-aamu. Lähdimme Heban kanssa etsimään kauppaa, joka olisi auki.Tarkoituksena oli löytää Nancien ehdottama kauppa Mukkulasta, mutta sitten kävikin toisin. Eräs erittäin puhelias nainen neuvoi meidät jonkin Valintatalon luokse. Siellä huomasimme, että Lahden keskustaan on 1,5 kilometriä...Sinne siis! Mäkkäriin kahville ja sitten vain odotellaan, että Lidl aukeaa. Halusimme jotain herkkua paistopisteestä.(Myöhemmin paljastui, ettei siellä ollutkaan paistopistettä...) Kello 12 lähdimme etsimään uloskäyntiä kauppakeskus Triosta. Robin Hood -nimisen kaupan luona huomasimme kyltin: 18.11 Joulutorttukahvit. Ei tarvinnut kauaa harkita, minne olemmekaan menossa seuraavaksi. Toisen kahvikupillisen jälkeen pääsimme vihdoin sinne, minne alunperin oli tarkoituskin. Ruoan valitseminen oli taasen tuskaisen hankalaa. Mummot sunnuntai-ostoksilla katselivat kiintoisasti eväshetkeämme palattuamme Trioon istumaan inkkariasennossa liukuportaiden viereen.
Taidetta parhaimmillaan
Paluumatkalla Mukkulaan ymmärsimme kävelleemme 10 kilometria. 

"Vitun urheilija." -Lausahduksen kuullessani tunnen olevani oikeassa paikassa. 

2 kommenttia :

 1. Tosi kiva blogi sulla, jään ehdottomasti seurailemaan! :) Täällä toinen The 69 eyes -fani ja rokkihenkinen tyttönen ilmoittautuu 8)

  http://blackisthenewblack1.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kiva että tykkäät! Pitääpäs käydä tsekkailemassa sunkin blogia. :)

   Poista

Rakkauskirjeet & tappouhkaukset tänne siis,kiitos! ;)