sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Every night I'm in the black


Tällä kertaa kertomukseni alkaa perjantai-päivästä, viimeisestä tet-päivästä. Se sujui hyvin, etten sanoisi kiitettävästi lainatakseni saamaani tet-todistusta. Pientä panikointia oli ilmassa. Seuraavat askeleet ja ratikkamatka johtivat Helsingin päärautatieasemalle odottamaan tietenkin myöhässä olevaa junaa. Kävin myös keskustelua englanniksi erään mukavan New Yorkilais-miehen kanssa.
Kanapastasalaatti on aina varma valinta.
Juna tuli, oli hidas, mutta pääsi sillä perille Jyväskylään. Illan ohjelma=The 69 eyes Lutakossa.
Jonotus meni mukavasti (mutta loppupeleissä todella hitaasti) Heban kanssa ja löysin paitamyynnistä itselleni joululahjoja about satasella. Rahoitus vain on kadoksissa.Vink!Vink!
Keikka oli taattua Sixtari-laatua. Setti oli sama, kuin Nosturissa, mutta Perfect Skin oli korvattu Blackilla. Toimii!! Bailattiin taas sata lasissa, olen niin onnellinen. Hauskaa tietenkin oli ja Jussi heitti mua suoraan otsaan rikkinäisellä kapulla. :'D ...Seuraavana aamuna huomasin, että siitä jäi oikeasti jälki.
Setti meni siis suunnilleen näin, järjestys saattaa olla hieman väärä:
1.Love Runs Away
2.Don't turn your back on fear
3.Christina Death
4.Sister Of Charity
5.Tonight
6.Gothic Girl
7.Dead N' Gone
8.I love the Darkness in you
9.Borderline
10.Feel Berlin
11.Red
12.Dead Girls Are Easy
13.Black
14.Never Say Die
15.Devils
-------------------
16.The Chair
17.Brandon Lee
18.Lost Boys
Keikan jälkeen jutusteltiin nopeasti Jussin kanssa, ennen kuin ehti karata Jyrkin kanssa DJ-keikalle johonkin paikalliseen baariin. Archzie kävi kanssa pihalla moikkailemassa, ennen kuin minun piti lähteä bussille. On muuten tulossa yksi aika loistava kuva tännekin, kunhan saan sen Hebalta.
Hypätään tästä hieman takaisin tuonne Jyväskylään saapumiseeni. Heti junasta astuttuani harrastin hieman katuvandalismia ja revin pari julistetta irti lasikopista Heballe ja mulle. Samoin maanantaina duuniin mennessä saksin Nosturin julisteen lyhtypylväästä. Nyt on kotona seinät nättinä. :D
...Takaisin iltaan, tai itseasiassa yöhön. Kello kahdelta lähti bussi takaisin Helsinkiin ja heti tuli kuumat paikat. Olin katsonut netistä lipun hinnan kai jotenkin väärin, koska minulla ei ollut tarpeeksi käteistä. Onneksi rakas bussikuski antoi käydä minun Lahdessa nostamassa lisää rahaa. Sekin vähän pelotti, että onko tililläni tarpeeksi rahaa nostettavaksi, kun bussissa ei kortti käynyt. Onneksi oli!

4 tuntia unta bussissa, 10 autossa, 20 kotona(jäi muuten mielenkiintoinen uni kesken!). Herätys soi:PIIP!PIIP! Kisapäivä, Etelä-Suomen aluekisat. Nuttura:check! Puku:check! Kahvia:check! Harkkasuorituksen jälkeen pääsin onneksi kotiin nukkumaan, kun suoritettiin Dodojen kanssa vasta ennen seitsemää illalla. Suoritus ei niin sanotusti mennyt "niin kuin elokuvissa", mutta pisteet kyllä yllättivät olemalla paremmat kuin viikko sitten. Nyt on onneksi kuukausi aikaa treenata ja sitten me näytetään mistä nämä Ämmät ollaan tehty!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Rakkauskirjeet & tappouhkaukset tänne siis,kiitos! ;)