perjantai 9. marraskuuta 2012

Cyberisti cool

 Luulen, että jokainen on tutustunut Cybershop -nimiseen kauppaan. Rock vaatteet, mekot netistä ja muutakin mukavaa maan ja taivaan väliltä. En todellakaan tiedä kuinka paljon itse olen rahaa kyseiseen liikeeseen käyttänyt, mutta jokatapauksessa minulla on jäänyt todella positiivinen kuva koko kaupasta. Liikkeessäkin soi hyvä musiikki ja palvelu pelaa.
 
Suuri rakkauden kohteeni ovat aina olleet goottivaatteet. Noloa ehkä sanoa, mutta oma goottiaikakauteni sijoittui ala-asteelle. Viidennellä ja kuudennella luokalla en ostanut vaatteitani muualta kuin juuri Cybershopista ja muista erikoisemmista liikkeistä. Silloin elin oikeassa pitsihameiden maailmassa. Ikinä en ole omistanut minkäänlaista korsettia, mutta selailtuani nettikauppaa, löysin kuvassa olevan tekonahkakorsetin, jonka voisi lisätä vaikka joulupukille menevään listaan. :')

Piilolinssit ovat kiinnittäneet erityisesti minun huomioni. On jotenkin todella siistiä ideanakin, että niinkin pienellä asialla, kuin piilolinssit saa muokattua ihmisestä aivan toisen näköisen. Yhdellä kaverillani oli halloweenina kokonaan mustat piilolinssit ja ne oli ihan tajuttoman mageen näköiset. Ja niitä kun vertasi normaaliin, niin ero oli aivan huima, mutta hyvällä tavalla. Värilliset piilolinssit on taasen oma lukunsa. Niistä löytyy myös neutraaleja vaihtoehtoja, vaikka ihan arkeen, kun haluaa vaihtelua. Tai näin ainakin itse voisin kuvitella. Olisi joskus hauska kokeilla, jotain toista silmien väriä! Nyt kun alkaa miettimään, niin ihmisten silmien väri vaikuttaa aika paljon, tai jos esimerkiksi minulla olisi eri väriset silmät, olisin varmasti ihan erinäköinen.Myönnän, aurinkolasit=rakkaus. Myönnän myös, että omistan niitä hävettävän pienen määrän, mutta jokin niissä kiehtoo. Minusta oudot aurinkolasit on niin kiehtovia! Esim nuo batman-lasit, neroutta!Jos jokin on mielenkiintoista, niin klipsillä kiinnitettävät otsatukat! Tiesin, että hiuslisäkkeet on saavuttanut suurta suosiota tässä muutamien vuosien aikana ja että niitä on vaikka minkälaisia, mutta tosiaan klipsillä kiinnitettäviin otsatukkiin en ole aikaisemmin törmännyt! Periaatteessa erittäin fiksu idea. Mitä helpoin tapa vaihtaa ilmettä hauskalla tavalla! Jos bad hairday yllättää, niin tuohan olisi todella kätevä pelastaja ja huomion kiinnittäjä.Okei, sanoin, että hiuslisäkkeitä on nähty viime vuosina, mutta hiustenpidennykset ovat taas oma luokkansa tässä asiassa. Itsehän olen kasvattanut hiuksia ties kuinka monta vuotta, mutta en ole ikinä edes harkinnut hiustenpidennyksiä. Nyt kun katselen tuota kuvaa, mietin, miksi ei?Hiuksista kun puhutaan, niin puhutaan kunnolla! Hiusvärit. Se puhututtaa ja on aina puhuttanut. Jo ala-asteelta lähtien on aina jännitetty itseä tai kaveria kampaajalla ja sitten ihasteltu koulussa uutta hiusväriä. Myöhemmin tuli shokkivärit, jokaisella kaverillani oli varmasti vähintään joku kiva raita jotain shokkiväriä hiuksissa. Minulla ei itseasiassa ole ikinä ollut! Nykyäänkin kirkkaat värit hiuksissa ihastuttaa ja vihastuttaa. Aina välillä unelmoin täydellisen punaisista hiuksista. Monta kertaa se on käynyt mielessä, mutta blondaaminen ei houkuta ja saisin luopua unelmasta pitkiä hiuksia kohtaan. Pakko valita. Ehkä joku päivä minutkin nähdään hiippailemassa katuja pitkin punaisessa kuontalossa.

Nyt kun unelmiin päästiin, niin olen ala-asteelta lähtien halunnut myös huulikorun. Lävistykset ja lävistyskorut jakavat taas mielipiteitä niin eri suuntiin. Toiset rakastaa, toiset inhoaa sydämensä kyllyydestä, toisille sopii ja toisille taas ei. En osaa sanoa sopisiko minulle, mutta aion kyllä joskus ottaa, se on varmaa!

Kaikki kuvat: http://www.cybershop.fi/
 

4 kommenttia :

 1. Hassuu kun kolme ainakin tällä viikolla on tehny ns esittelyä cyberistä :----D Ei siis mittään pahaa hyvää että mainostat sitä myös!(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! :D Mä en ole törmännyt yhteenkään, mutta ei se mitään. Olisi kyllä ihan kiva nähdä ,mitä muut ovat kirjoitelleet.

   Poista
 2. :DDDDDDD mullekki tuli sähkäri että miten ois yhteistyö♥ mainostelen jo ilmaiseksikin vähän väliä niin miksei lahjakortit kelpais maailman ihanimpaan kauppaan!

  se saatanan bloggerikilpailu ei ratkea koskaan, ne vaan hankki mainostajia silleen >:) ovelat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai mä en ole tiennyt edes mistään bloggerikilpailusta. :D
   Mut joo, kyllä kelpaa!

   Poista

Rakkauskirjeet & tappouhkaukset tänne siis,kiitos! ;)