torstai 4. lokakuuta 2012

Rauhoitu, hengitä, ajattele

Muistelen aamua. Heräsin 05:45, kuten joka aamu. Tein maailman herkullisinta puuroa mikrossa: kaurahiutaleita, vettä, appelsiinimehua ja banaani. Kaikki sekasin ja mikroon. Siitä ei aamupala parane. Samalla kun söin, katsoin eilisen salkkarit. Puin päälleni ja meikkailin, kuuntelin vanhaa 69 eyesia. Yritin olla aamutoimissani nopea, mutta aikaa kului enemmän kuin yleensä. Ehdin joka tapauksessa lukemaan yhteiskuntaopin kokeeseen.
Joen syksy
Meilla oli tänään koulussa Luma-päivä. En tiedä mitä tämä "Luma" tarkoittaa, mutta tarjolla oli erilaisia työpajoja, joihin tuli osallistua. Ensimmäiseksi olin pelipajassa, jossa yritettiin epätoivoisesti ratkoa matemaattista pulmaa. Seuraava paja oli enemmän mieleeni, kuvausta joella. Kolmantena oli lautapelejä, pelasin Yatzya ensimmäistä kertaa. Viimeisenä oli suosikkini: Teimme vanhoista vinyyleistä kulhoja. Voisin kotonakin kokeilla, se oli tosi helppoa. Levy astian päällä uuniin, levy ulos uunista ja nopea muotoilu. Se siinä.
Vanhasta vinyylistä syntyi oiva kulho
Koulun jälkeen uupunut olo. Olen sellainen ihminen, joka ei koskaan stressaa mitään, mutta tämä ja edellisviikko on ollut poikkeus. Sama jatkuu varmaan ensi viikollakin. Kokeisiin luku, kisapuvun koristelu, treenit, kurssityöt, vapaa-aika, nukkuminen, keikkojen suunnittelu, kisojen huonot ajankohdat ja muut ahdistaa. Niinpä yritin saada itselleni aikaa, kun koulusta kerran pääsin aikaisemmin spesiaalimman päivän takia. Jätskiä ja mikrobrownieta + tv, kun ei ollut aikaa kunnolla leipoa. Vielä oli pakko juosta kauppaan hakemaan suklaata. Nyt on itseasiassa jo rennompi fiilis. Suklaa on apu kaikkeen.
Astetta mukavampaa kokeeseen lukua
About kahdenkymmenen minuutin päästä olisi treeneihin lähtö ja illalla vielä kokeisiin lukua.

6 kommenttia :

 1. Meillä oli kanssa tänään vähän samantapaista ohjelmaa, ns. omat ovet eli avoimet ovet oppilaiden kesken. Jokaiselle osallistuneelle linjalle oli oma huone, johon ko. linja oli kehittänyt jotain tehtäviä muiden linjojen oppilaille. Meiän pisteessa yllytettiin ihmisiä tekemään runoja/tarinoita lehdistä leikastuista sanoista, järkeä niissä ei tietenkään tarvinnut olla. Muissa mm. leikittiin matkimisleikkiä, pelattiin twisteriä ja musavisaa ja ties mitä.

  VastaaPoista
 2. Olipas kiva idea tuo vinyylikulho! Kuinka kauan se oli siellä uunissa ennen kuin otettiin pois? Voisi itsekin kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin viis minuuttia. Tossa näyttäis tarkempaa ohjeltta olevan: http://aamukahvilla.blogspot.fi/2011/10/itsetehty-vinyylikulho.html :)

   Poista

Rakkauskirjeet & tappouhkaukset tänne siis,kiitos! ;)