torstai 25. lokakuuta 2012

Räsynukkena elän elokuvassa

Sipoon pimeässä illassa oudot hahmot, jotka voimistelijoina tunnetaan, söivät pahoja sipsejä ja dominoita tuplatäytteellä....Ja leikkivät mitäs muutakaan, kuin murhaajaa.
Ja tänään siis, olin radiossa. Puhuin tuhansille/kymmenille tuhansille? ihmisille. Haastattelin asiantuntevaa henkilöä musamessuihin liittyen ja meni vissiin ihan hyvin, ainakin tällä tavalla ensimmäiseksi haastatteluksi. Oli muuten pikkasen magee fiilis olla studiossa ja puhua luurit korvilla mikkiin. Opin myös editoimaan, jolloin huomasin, miten ärsyttävän äänen omaan. Ennen tetin alkua ajattelin, että tulen keittämään kahvia, enkä todellakaan ajatellut, että pääsen tekemään haastattelun oikeaan lähetykseen!...Sitä paitsi, en ole keittänyt kuppiakaan kahvia!

Tällä hetkellä huoneeni lattialla odottaa kasa vaatteita ja eräskin kisapuku viimeisiä strasseja vailla. Sitten se on valmis lauantain kisoja varten.

Kysyn vielä teiltä, saako suomesta mistään halvalla mitään kivoja niittejä/piikkejä yms kivaa?

4 kommenttia :

 1. http://www.hoopee.fi/1303-irtoniitit <----Niittejä :3 Ei oo pahat hinnat ja toimittavat supernopeesti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolta oon joskus tilannutkin, pitää varmaan nytkin. Ulkomailta on niin kalliit postarit, vaikka itse niitit olisivatkin halpoja. :)

   Poista
 2. kui makee asu! (8 ja hah, just olin linkkaa samaa, ku inka : D just viime viikolla itekii tilasin tuolt niittei, hemmeti hyvät hinnat ja toimitus tosiaa.

  VastaaPoista

Rakkauskirjeet & tappouhkaukset tänne siis,kiitos! ;)