sunnuntai 28. lokakuuta 2012

As the fall turns to rust

Vihdoin! Nyt on taas kuvia koneella ja kaikilla hyvä mieli. Aloitettakoon siis viimeviikkoisesta syyslomastani.

Torstaina lähdin Bailan kanssa Helsinkiin ja piipahdettiin uudessa Hard Rock Cafessa. Tosi hieno mestahan se oli, mutta ruoan hinta vähän yllätti...20€ burgerista on mielestäni liikaa, varsinkin kun olen syönyt parempaakin ja puolet halvemmalla. No nyt sekin ravintola on sitten koettu. Hauskaa oli, kun eräs paikan tarjoilija paljastui 69 Eyes -faniksi. Hän tuli kehumaan bändin logolla varustettua takkiani ja näytti oman tatuointinsa, joka oli siis samainen ankh-logo.
 
Perjantaina hurautin junalla Lahteen Nancien ja Anniinan luokse, vierailevana tähtenä myös Anni oli paikalla. Suurta iloa mutakakusta. Kuka saa viimeisen palan? ...Siitä taistellaan.

Käytiin krääsäkaupoissa, syötiin subit, pelattiin Pasilaa ja katseltiin elokuvia. The nightmare before christmas ei petä koskaan. Sivistäkää ihmiset itseänne, katsokaa elokuva nimeltään Ed Wood.Herää sunnuntaihin, nouse taksiin, treenaa seitsemän tuntia, meikkaa pimeässä taksissa, nouse ulos taksista, astu sisään autoon, panikoi, juokse sateisen Linnanmäen läpi, nauti jokaisesta hetkestä.
Ja asiasta kukkaruukkuun, mun uusi nahkarotsi! 200 euroa Nahka-Albertista, mutta uskon, että se tulee olemaan hintansa väärti. Tällä hetkellä vaikuttaa ainakin tosi hyvältä ja on paljon lämpimämpi kuin vanhempi takkini=100% muovia.

3 kommenttia :

 1. Mulla on sama nahkarotsi, sai kesäalennuksista 112 eurolla :) Siis sillon joskus vuon nakki ja makkara :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SAMIXII!!! :'D Toi punanen vuori on ihan helvetin hieno.

   Poista
 2. Mullakin on tollanen samanlainen takki, ostin joskus 4 vuotta sitte ku oli kans tarjoukses :D Ihan mahtava ja paras takki, en luovu siitä ikinä vaikka onki käyny jo vähän pieneks ;D

  VastaaPoista

Rakkauskirjeet & tappouhkaukset tänne siis,kiitos! ;)