lauantai 4. elokuuta 2012

Life goes on without any breaks

69 eyes-huppari Räikkärockista
Elokuu on alkanut ihan kivasti, vituttaa kyllä mm. kaikki. Osasyyllinen siihen on varmasti loman loppuminen, vaikka onhan koulussakin ihan kivaa, just tällä hetkellä siltä ei vaan tunnu...eh? Murderdollssien suurkulutusta, niin kyllä tämä tästä!

Oon erittäin onnellinen, että tajusin, että kirjastosta saa levyjä!!! Suosittelen kaikille. Jos kirjastosta löytyy Demolition 23, sieltä löytyy kyllä mitä tahansa muutakin. T: Köyhä, joka varasi juuri about 10 levyä lisää.

Tämä ja huominen päivä tulee kulumaan starttikurssin parissa. Se tarkoittaa siis sitä, että sen jälkeen saan alkaa valmentamaan/ohjaamaan pieniä jumppareita. Nyt syksyllä en kyllä mitään ryhmää aio ottaa, on niin paljon omiakin treenejä ja muuta tekemistä. Jokatapauksessa tiedän, että kun joskus saan oman joukkueen, siitä tullaan vielä kuulemaan! ;)
Myrskyn jälkeen on poutasää?
Käytiin perjantaina porukoitten kanssa syömässä Pancho Villassa. Ihan mukava paikka kyllä ja ruokalistakin todella kattava. Itse otin Lohi-caesarsalaatin, mutta olin jo vetäissyt sen naamariini, ennen kuin tajusin edes miettiä kameraa ja annoksen kuvaamista. Oli muuten tosi hyvää. Mutta jos jotain hyvää, niin jotain huonoakin: Ne unohti ottaa punasipulit pois!
Koko ravintolareissun kruunasi takaisin tullessa juoksu rankkasateessa bussipysäkiltä kotiovelle.

Ainiin! Aloitin mä myös karkkilakon elokuun kunniaksi. Mitään ajallista tavotetta mulla ei ole. Kattoo nyt, varmaan ainakin pari kuukautta. On tullut niin paljon mässäiltyä nyt kesällä, että pakko pitää taukoa. Ainakin niistä karkeista ja suklaasta. En mä mitään jäätelöstä ja muffinsseista puhunut...
Viikko 32, ihan vaan alustavasti
Raakile-suunnitelma ensi viikosta = viimeinen lomaviikko. Treenaillessa, Eloleirin merkeissä tuo oikeestaan menee, mutta aamut/aamupäivät + la & su on kyllä vapaat. Tarkoituksena olisi ainakin vielä käydä keskiviikkona Valtterin kirppiksellä ja ottaa rustokoru. Olisihan sitä kiva käydä taas vaikka sienestämässä/marjastamassa ja ostaa vaikka vähän koulutarvikkeita. Viikonloppuksi tiedossa kavereiden rippijuhlat mutta...Perjantaina ilmestyy The 69 eyesin ensimmäinen sinkku levyltä X = RED.

4 kommenttia :

 1. EISAATANA MYYDÄÄNKÖ NOITA HUPPAREITA TAAS TWHOWIGIDGXEWIYQHS PAKKO SAADA !

  terveisin se rakas sama creeppailija twitteristä.
  (nii ja jos kinostus riittää nii http://wannakillyourdog.blogspot.com )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipä hei taas! :D Ostin ton hupparin Räikkärockista ja silloin siellä oli myynnissä viimeiset alehintaan. Ei varmaankaan noita samoja, mutta nyt uuden levyn myötä varmaan uusia huppareita tulee. :)

   Poista
  2. nii joo tottakai tulee uusia, mut rakas paitamyyjä sano meille aikoinaan joskus acoustic-tourilla et noi ei tuu ikinä näkemään päivänvaloa enää;_; tuitui mutta ehkä mä selviän.

   Poista

Rakkauskirjeet & tappouhkaukset tänne siis,kiitos! ;)