keskiviikko 22. elokuuta 2012

I can only win even if I lose

Onko sulla lempinimiä..jos on mitä, mistä ne on tullu?
-Eipä oikeestaan. Joitain kyllä mitä joskus frendit käyttää on Tinde ja Tintti. Joskus valkut sano Tindexiksi. Ja ne on vissiin vaan tullut tosta mun nimestä.
Paras elokuva?
-Ehdottomasti "The nightmare before christmas". Se on vaan paras! Toisena tulee varmasti se suomalainen "Pitkä kuuma kesä". En oo mikään leffaihminen ja tykästyn tosi harvoin mihinkään leffoihin. Onhan niitä ihan kiva katsoa, mutta suurin osa on sellaisia, joita ei kyllä uudestaan jaksaisi katsoa.
Idoli?
-Mikä edes on idoli? En mä tiedä, ei kai mulla ole. :D
Lempi artisti tai bändi ja yksi hänen parhaimmista kappaleista?
-The 69 eyes-Forever more
Minkä värinen on sun tukkasi oikeasti?
-Sellanen aika keskiruskea.
Jaotteletko ittees mihinkään tyylilohkoon, entä muut,mihin?
-Inhoan jaotella ihmisiä!!! Mä oon mä. Paikalliset skidit kyllä huutaa kadulla: "PUNKKARI!!!" Mutta siihen lohkoon en kyllä itseäni jaottelisi.
Oletko avoin muille ihmiselle vai enemmän sulkeutuva?
-Ehdottomasti avoin!
Uskotko rakkauteen ensisilmäyksellä?-Hmm...Hankala kysymys! Miksi ei? Voihan niin käydä. Ei voi tietää, ennen kuin sen kokee.


Millainen oli sun eka ihastus?
-Se oli joskus ihan muksuna, varmaan 3-4v joku viereisen rapun perhepäivähoidosta. En kyllä muista nimeä, mutta se muutti Kanadaan. :D
Mikä sun toinen nimi on ?
-Marianne.
Jos saisit valita maan minne matkustaisit kustannuksetta niin mikä se olis?
-USA. New York ja kaikki isot paikat. Los Angeles. Se on sellanen mistä oon kyllä aina haaveillut. Hollywood, tatuointi Kat Von D:ltä, ison maailman meininkiä. Joku Japanin Tokio yms vois olla kans aika jees.
Mikä on paras kenkä merkki?
-Paras? Mulla on aivan liian vähän kenkiä! Parhaimman kengät ikinä on mun aivan totaalisen romuna olevat mustat Converset. Rakastan myös Iron Fistin kenkiä. Sitten joskus, kun oon miljonääri, ostan niitä ainakin 10 paria!
Mikä on sun lempiherkku?-Mikä?MITKÄ? Terveisiä tälläiseltä herkkuperseeltä. Jäätelö (Ben & Jerry's!!) ja suklaa ainakin. Kaikki kuivahedelmät, pähkinät ja jogurttiversiot näistä...Ai että! Ainiin...Unohtamatta kaikkia ihania kakkuja ja leivonnaisia.


Miksi sul on blogi,mistä ideasta aloitit ja onko sulla suunitelmia tälle?
-Olen lukenut jo monta vuotta blogeja ja jo silloin mietin, että olisi itsekin kiva kirjoitella omaan blogiin. Ärsytti, kun välillä joissain blogeissa oli niin tylsiä juttuja ja mielestäni asiat tehtiin ihan väärin. Halusin tehdä kaiken paremmin. En sano, että tämä blogi olisi täydellinen, mutta tykkään tosi paljon kirjottaa tänne ja parannusehdotuksia saa antaa ihan minkä suhteen vaan. Haluan oikeasti tietää, että onko tätä blogia helppo lukea/ärsyttääkö joku. Itse niitä virheitä ei niin helposti huomaa ja haluan kuitenkin, että lukijat viihtyvät blogissani. Suunnitelmat on jatkaa tätä bloggausta minun ja teidän iloksenne erilaisten tai välillä samanlaisten postausten merkeissä.
Millaiset kengät ostaisit tai teettäisit, jos ei olisi mitään rajoja?
-Niissä olisi mustaa, kiiltävää nahkaa, niittejä ja ehkä jotain punaista. Ne olisi helposti muokattavissa kiilakoroiksi, normikoroiksi, tai tennareiksi.
Minkälainen olisi unelmien mekkosi?
-Tässäkin olisi varmaan mustaa nahkaa, niittejä ja verkkokangasta. Korsettimainen yläosa ehkä. Samaa teemaa, kuin nuo kengät. En osaa kyllä yhtään kuvitella, mutta joitain noita aineksia.
Millainen olisi maailman paras hääpuku?
-Musta, joka on tehty höyhenistä tai mistä sulista lie. Näin joskus sellaisen Muodin huipulle -ohjelmassa valkoisena ja rakastuin.+ Siinä olisi myös piikkiniittejä ja paljon mustia strasseja.
Minkä ikäinen olet ja mikä on tulevaisuuden ammattisi?-Mulla oli eilen synttärit, joten olen 15 ja tällä hetkellä olen ajatellut jatko-opintoihin medialukiota. Tulevaisuuden ammattia en tiedä, mutta media/kulttuuriala kiinnostaa kyllä tosi paljon. Olis ihan mahtavaa tehdä työtä bändien ja artistien kanssa.


Mikä oli tän kesän paras keikka/festari?
-Äää! Kaikki oli ihania, tutustuin mahtaviin ihmisiin ja muutenkin oli aina tosi hauskaa. No okei, paras kyllä oli The 69 eyesin keikka Räikkärockissa. Itse keikkalla oli mahtava fiilis, kesän kaunein ilta ja bändi liekeissä. + Sitten toi reissu bäkkärille keikan jälkeen oli taas oma lukunsa.
Missä näät ittes about 5 ja 10 vuoden päästä?
-Eli viiden vuoden päästä olen 20. Asun silloin Helsingin Punavuoressa kahden kissani, Myyn ja Muikkusen kanssa. Opiskelen/ teen maailman kivointa työtä. Käyn keikoilla, pidän hauskaa ja nautin elämästä täysillä.
Kymmenen vuoden päästä teen ainakin jotain sairaan mageeta duunia, mutta on samat kissat kuin parikymppisenä, käyn edelleen keikoilla ja mulla on ihan sairaasti fyrkkaa. Mahtava elämä, sellainen mitä olen aina toivonut. Koti edelleen Punavuoressa ja siellä unelmien sisustus.
Onko sulla sellasii henkilöitä kenen tyylistä otat vaikutteita? ketä?
-Ei mulla oikeestaan ole. Netissä jos näkee jotain kivoja kuvia, niin kai mä niistä jotain inspiraatioo saan ja kadulta ihmisiltä.
Jos saisit elää yhden pvän uudelleen,niin mikä pvä se olisi ja mitä silloin tapahtui?
-Meinaako tämä hyvässä, vai huonossa merkityksessä? Mitään vanhempia juttuja en muista, mutta tän vuoden puolelta hyvässä merkityksessä 28.7. Silloin oli 69 eyesin kesän ainoa keikka Räikkärockissa ja oli siis aika mukavaa. :D Vai meinasko tämä jotain päivää, milloin on tapahtunut jotain huonoa ja jonka haluaisin korjata?...Sellaista ei tule nyt juuri mieleen.
Elämäsi 5 tärkeintä asiaa?
-Perhe ja ystävät, koti, raha, ruoka, onnellisuus. Ilman noita ei kyllä eläis, tekis mieli laittaa tohon vielä kaikki mun suosikkibändit. ;)


Jos jollakin on nyt, tai tulevaisuudessa jotain kysyttävää ennen seuraavaa kysymyspostausta, niin
tästä Formspringiin.

1 kommentti :

Rakkauskirjeet & tappouhkaukset tänne siis,kiitos! ;)