sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Korkealla saaressa

Toiset ne jorailivat Ilosaarirockissa ja Tammerfesteillä. Toisaalla samaan aikaan syötiin maitosuklaatäytekeksejä kanalassa.

Tällä kertaa reissasin Tuurin kanssa aina yhtä iloiseen Korkeasaareen, tähän ahdistelevien lintujen ja tuijottelevien pikkulapsien mekkaan.
hihi...MANULI!
Kissaeläimiä ois ollu ihan mahtava nähdä, mutta pikkuiset olivat vissiin päiväunilla. Taino nähtiinhän me makaava leijona ja tiikeri, mutta ei ne hereillä kuitenkaan ollut.


Linnakeksejä
Tunnit saaressa alkoivat pikkuhiljaa tuntua jaloissa ja tällä hetkellä musta tuntuu, että istuttiin varmaan puolet ajasta. Hauskoja juttujakin väsymyksen myötä alkoi ilmestyä, mutta niitä on niin hankala muistaa näin jälkikäteen. :D Ehkä Tuuri muistaa...Minä en.

Teurastamo

Laama-agilityä Helsingissä
Hän vei sydämein
Oli siellä kyllä vaikka minkälaista elukkaa. Osa oli suloisia, osa ei. Nää viiksivallut oli kyllä aika vinkeitä. Pitää muuten aika mielenkiintoista ääntä.


Sitä laiskotti
Mitäköhän luukun takaa paljastuu?

Heitä Antti sammakoiden suojeluun! ...Hehe

Tuuri on kukkaruukusta tuttu!
Päätön kana!
Tämä kyseinen riikinkukko oli erittäin pelottava. Uskokaa tai älkää,se tuli niin lähelle, että koskikin mua. En ois ihmetelly, vaikka ois hypänny päälle ja repiny silmät päästä. Sama tilanne kävi yhden lokin kanssa. Kiljaus vaan ja ihmiset katsovat kuin tyhmää. :D

Kemeli
Lopulta selviydyttiin vielä hengissä Kauppatorille, sieltä kauppaan ja asematunnelin lattialle.

1 kommentti :

  1. Voi että, alko pikkasen tekee mieli noita keksejä!:D

    VastaaPoista

Rakkauskirjeet & tappouhkaukset tänne siis,kiitos! ;)