keskiviikko 30. toukokuuta 2012

What a weekend!

Viikonloppu oli tosiaan toimintaa täynnä. Perjantaina Olin joukkuevoimistelu-joukkueeni (Dodot M, frendien kesken ihan vaan Ämmät) kanssa yötä eräällä joukkuelaisellamme, tai no, Jaanalla. Ilta alkoi reissulla Keravan keskustaan ostamaan ruokaa, korttipohja ja skeittilauta mulle. :D Jokatapauksessa, kun oltiin jo menossa bussilla takaisin Jaanan kotiin, tajusin, että olin jättänyt sipsipussin bussipysäkille. Noh.. Onneksi kaupat oli vielä auki.


urheilijan ruokaa?
<>
8 pientä ankanpoikaa
 Ilta kului syömällä, juttelemalla, skeittaamalla ja korttia pelaamalla. Ette voi uskoa sitä fiilistä, kun juoksee tyhjällä golfkentällä parhaimpien ihmisten seurassa sadettajien läpi puolen yön aikaan. SE on vasta elämää! Ihan, kuin elokuvista. Aamuyöllä innostuttiin Jaanan ja Sinin kanssa lähtemään pihalle ja käveltiinhän me siellä vissiin joku tunti. Aivan upea kokemus sekin kävellä keskellä tietä ja kuunnella lintujen laulua. Saattaa kuulostaa tosi typerältä, mutta oikeesti nautin siitä tosi paljon. Siinä on vaan jotain sellasta fiilistä. Ilma tuoksuu niin hyvältä yöllä!
Näytä tyttö ollie!
Lauantaina joukkueyön jälkeen kävin jumbossa. Mukaan tarttu ihan tajuttoman hieno uimapuku, meikkejä ja IHANA hame.

Kiitos tästä kiinalainen lapsityövoima! H&M muistaakseni 14,95
Olihan launtaina tietty euroviisut! Yleensä oon perehtyny niihin enemmänkin, mut tänä vuonna se vähä jäi. Finaalia kyllä alotin kattomaan, mutta viimesimpien esityksien aikana taisin vähän niin kuin... nukahtaa. :D

Sunnuntai oli sitten kirppistelypäivä. Suuntasin jo 10 yli kahdeksan dösärille ja kohti Helsinkiä. Nosturin vaatekirppikseltä löysin vaan sellaisen liivihöskän, vaikka olishan siellä ollut vaikka mitä kivaa.Päätin vielä käydä siinä hietsun torilla, kun kerta olin siinä ja sieltä ostin posliinisen ym. muffinssirasian ja JÄTTIMÄISEN valkosen pitkähihasen, jota aion vähän tuunailla. ;)

Tälläset torit on vaan niin ihania. Niissä on vaan sellasta tunnelmaa, mitä ei oo muualla ja ne kuuluvat ehdottomasti kesään!
1€
Käveltyäni keskustaan ajattelin jäädä odottamaan kauppojen avautumista, mikä olikin sitten aivan turhaa... Mikä ihmeen Helluntai??? :D

Olin jo lähdössä kotiin, kun huomasin, että hirveesti ihmisiä on menossa Kaisaniemen puiston suuntaan ja pakkohan mun oli mennä kattomaan, että mitä siellä oikeen tapahtuu. Kyseessä olikin Maailma kylässä -festari, jolle jäinkin sitten hengailemaan. Siellä oli niin paljon ihania ruokakojuja, mutta niin vähän rahaa mulla. :D Kaikki kojut vai mitä ne nyt oli ne esittelypisteet oli mielenkiintosia ja opin aika paljon uutta.
Ainakin melkein koko maailma kyläilemässä Kaisaniemessä


Oispa joka viikonloppu näin paljon tekemistä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Rakkauskirjeet & tappouhkaukset tänne siis,kiitos! ;)