keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Miksi kaikki vihaavat maanantaita?

Toissapäiväinen maanantai käynnistyi tietysti milläs muullakaan, kuin lenkillä! Monet ihmettelee, miten jaksan mennä kuudelta aamulla lenkille, mutta mua se piristää ja musta on kivempi käydä lenkillä aamulla, kuin illalla.

Menin vasta kymppiin kouluun. Meillä oli sellanen päihdekoulutus ja nyt tiedän, että ainakin pari ihmistä munkin luokalta käyttää kannabista. :D Tää oli aika uus juttu mulle. Auditoriossa harjoiteltiin ysien potkiasia varten, mutta niistä myöhemmin lisää. ;)

Paniikki iski. Juoksin koulun jälkeen suoraan bussipysäkille ja sopivasti sieltä tulikin 732 Helsinkiin. Pikakävelyä Narinkkatorilla on nyt tullut harrastettua. Siellähän siis olivat Radio rock -rekka ja kesäpojat: Jone ja JUSSI69!

Voi sitä aivoplasma kohtausta, kun tajusin, että pääsen pitkästä aikaa herran juttusille ja tulihan siinä juteltua about puolisen tuntia vaikka mistä. Jussi oli jälleen kerran äärettömän mukava, niin kuin aina. Kuvien oton, ilmaisen kahvin, juttelun, halailujen ja Jussin antamien Vitamin waterien jälkeen Jussi ja Jone lähti syömään ja kohti Lappeenrantaa.

Huhhuh, mä en kestä! :D Mut hei kuinka moni voi sanoo saaneensa Jussi69:ltä 2 pulloo Vitamiinivettä. ;D Nojoo ei se nyt tärkeintä ole, mutta onhan se nyt siistii! Kyllä siinä tuli hieman tippakin linssiin, kun pääsin sille juttelemaan vajaan kahden vuoden jälkeen. Eikä ollut samanlainen kiire, kuin jossain fanitapaamisissa, missä on tajuttomasti jengiä ja liian vähän aikaa.
Myöhemmin illalla oli sitten koko Dodo-jengin päättärit Flamingossa. Ensin käytiin Keilaamassa. Joillakin se sujui hyvin, joillain vähän huonommin... Jokatapauksessa keilaradan kuningattareksi paljastui Katsu!


Olimme varanneet pöydän Amarillosta seitsemäksi ja siellä sitten syötiin ja juoruttiin. :D Valkuille annettiin hienot kärpäslätkät ja Emmalle myös sählypallo, kortti ja ruusu, sillä Emma ei enää jatka meidän kanssa. ;(  Ilta päättyi itkuihin, mutta eiköhän tästä jokainen toivu.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Rakkauskirjeet & tappouhkaukset tänne siis,kiitos! ;)