perjantai 25. toukokuuta 2012

Ei pizzaa tänä perjantaina

Tää viikko on mennyt taas ihan supernopeasti! Oon kunnostautunut nyt parina aamuna käymään lenkillä, suosittelen kaikille noita aamu-kuuden lenkkejä. Piristää oikeesti ja potkasee aamun hyvin käyntiin. Oon pyöräillyt, ollu ulkona, nauttinut ihanasta säästä ja käynyt treeneissä.

Ei kesää ilman Converseja

Tiistaina kävin tosiaan hammaslääkärissä, ekaa kertaa puudutuksessa. Siis se oli jotain aivan käsittämätöntä, pahimmillaan tunti koko homman jälkeen, kun suuta ei edes saanut kunnolla auki. :D

Eilen mulla oli leipomispäivä, pätkiskakkua ja munattomia+maidottomia suklaamuffinsseja. En oo vielä päässyt maistelemaan, mutta ihan kivasti noissa sellanen neljä tuntia hurahteli.

Eilen mulle myös soitettiin tulevasta kesätyöpaikastani ja kohta olenkin menossa tekemään sopimusta sinne. Tosta tulee varmaan ihan sairaan kivaa ja jokatapauksessa kaikki työkokemus on vaan hyväks. Siitä tulikin mieleen, että tiedustelin alkuviikosta sähköpostilla erästä mahdollista tet-paikkaa syksyksi, siitä en vielä tiedä mitään, eikä siitä sen enempää tällä kertaa. :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Rakkauskirjeet & tappouhkaukset tänne siis,kiitos! ;)